Dagboka tirsdag 7. april 2015

Da lever Tippeligaen 2015, og Vålerenga åpnet på glitrende vis. Det er nesten så en blir skremt av hvor lys verden ser ut for øyeblikket. 3-1 over Strømsgodset var betryggende. 14.821 tilskuere er registrert på kampen, og publikum ga gutta god støtte. Det er nok en grunn til å glede seg over seriestarten. Heldigvis kan … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. april 2015»

Da lever Tippeligaen 2015, og Vålerenga åpnet på glitrende vis. Det er nesten så en blir skremt av hvor lys verden ser ut for øyeblikket. 3-1 over Strømsgodset var betryggende.

14.821 tilskuere er registrert på kampen, og publikum ga gutta god støtte. Det er nok en grunn til å glede seg over seriestarten. Heldigvis kan I hjelpe oss med å finne ting å plukke på:

– Håper vi blir bedre

– Vi har et stykke igjen. Frontrekken vår er ikke helt 100 prosent. De har ikke kondisjonen som kreves for å levere den jobben som trengs. Rasmus (Lindkvist) holder lengst, Daniel (Fredheim Holm) måtte ut tidlig, Daniel Braaten trenger kamptrening, Elias Mar Omarsson var ikke innpå engang. Deshorn (Brown) trenger også kamptrening. Dette gjelder alle foran Ghayas (Zahid). Vi har en jobb å gjøre der, for å få dem til å fullføre kampene bedre, sa Rekdal i intervjusonen etter kampen. Vi klipper fra NTB.

– Jeg håper virkelig at vi blir bedre utover i sesongen. Jeg har lyst til å spille to gode omganger, ikke bare én. Vi er fortsatt et ungt lag som trenger å spille seg sammen, lære seg å være et lag som får gode resultater og som kommer seg gjennom vanskelige perioder. Ja, vi var bedre enn dem, og det var mye styrke i denne seieren, men det er ingen 90-minuttersprestasjon. Vi har trent i tre måneder og vet ennå ikke helt hvor vi står hen. Taktisk er vi langt fra ferdig utviklet, men viljen som er der fra start av gjør meg glad som trener. Det var full gass fra start, sa Rekdal.

Dagsavisen

Reidar Sollie i Dagsavisen skriver det ganske treffende:

«Vålerengas serieåpning viste eksakt hvor de står: Flotte øyeblikk med et lag som varierer stort i løpet av nitti minutter… Med Kjetil Wæhlers inntreden i forsvaret, har også VIF fått den proppen som manglet i fjor. Baklengsmålet som han skled inn i eget nett var et uhell. VIF vil slippe inn færre mål enn i fjor etter at Wæhler har kommet tilbake. Og det vil bety flere poeng. Og flere poeng betyr mulig medaljekamp».

Karl-Petter Løken

NRKs fotballekspert Karl-Petter Løken mener Vålerenga fremstod som et kynisk og robust lag da de slo Strømsgodset i serieåpningen.

– Har de flyt og unngår skader, kan de havne helt i toppen av tabellen denne sesongen. Det var bra av Vålerenga. De spilte litt mer kynisk og virket mer robuste. Vålerenga kan fort bli et lag å regne med i år, sier Løken.

VG og Grindheim

Han er ballsikker som få. Han er rutinert. Og han er en stabilisator. Og han trengs. Per-Mathias Høgmo bør hente inn Christian Grindheim (31) i den neste landslagstroppen, skriver VGs kommentator Knut Espen Svegaarden.

Vel, vel. En god kamp og plutselig snakkes det om landskamp. Det vil selvsagt være stas for Grindheim å være tilbake der, men er det ikke litt vilt å snakke om landslaget igjen etter denne kampen? Heia VG, liksom.

Vålerenga i dag

Hva betyr egentlig å suge på karamellen? Det har du anledning til å finne ut av i dag. Fredag venter Sarpsborg i Sarpsborg.

 

 

 

Legg igjen en kommentar