Dagboka fredag 20. februar 2015

Dagboka i dag lader opp til morgendagens morsomheter og så har VPN gjort noe VPN ikke kan. Gøy og moro i morgen! I morgen er det altså Vålerenga mot Vålerenga. Først er det hockeykamp på Jordal før man flytter seg til Vallhall for fotball. Hvem som vinner tilslutt er vi litt usikre på, men vi … Fortsett å lese «Dagboka fredag 20. februar 2015»

Dagboka i dag lader opp til morgendagens morsomheter og så har VPN gjort noe VPN ikke kan.

Gøy og moro i morgen!

I morgen er det altså Vålerenga mot Vålerenga. Først er det hockeykamp på Jordal før man flytter seg til Vallhall for fotball.

Hvem som vinner tilslutt er vi litt usikre på, men vi tipper faktisk på hockeygutta. Fotballgutta blir nok for bambi på isen til at det kan gå bra. Forhåpentligvis unngår man skader.

Ønsker du mer info så kan du finner det her.

VPN gjør noe de ikke kan

VPN kuppa Klanens Webradio i går og kommenterte hockey-matchen. Vi må vel allerede bare unnskylde at kunnskapsnivået ikke var helt på topp, men vi håper dere likte hva dere hørte. Ønsker du å gi en tilbakemelding så kan du gjøre det i kommentarfeltet under.

På isen gikk det heldigvis bedre og Vålerenga ga seg ikke før det stod 5-0 på tavla. Bra innsats fra gutta, men å slå M/S skulle bare mangle. Nå er det bare noen få kamper igjen før man er i gang med sluttspillet.

Vålerenga i dag

Vi lader opp til morgendagen!

Legg igjen en kommentar