Dagboka fredag 6. februar 2015

Om bare noen få timer er det helg. Dagboka forbereder seg til helgen med litt spekulasjoner, med litt tanker om tv-kamper og litt om hva som faktisk skjer i helgen. Overgangsvinduet er fortsatt åpent Konseptet overgangsvindu er fascinerende. Det er en tid der supporterne går rundt med konstant nervøs mage. Vi er bekymra for om noen … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. februar 2015»

Om bare noen få timer er det helg. Dagboka forbereder seg til helgen med litt spekulasjoner, med litt tanker om tv-kamper og litt om hva som faktisk skjer i helgen.

Overgangsvinduet er fortsatt åpent
Konseptet overgangsvindu er fascinerende. Det er en tid der supporterne går rundt med konstant nervøs mage. Vi er bekymra for om noen stjæler toppscoreren vår og vi er bekymra om vi får inn noen som kan dekke hullene forsvaret. Vi er rett og slett usikre på framtida.

Derfor er det skikkelig gøy å lese ryktetråden på forumet for tida. Den gir oss sjansen til å gjøre det fotballsupportere liker aller best (utenom å kjøre buss): Spekulere i overganger!

Og for noen spekulasjoner! En ting er Daniel Braaten, men han har trent med oss siden jul, så han er ikke så spennende lenger. Da er det mye morsommere med denne fantastiske spissen som visstnok skal være på vei. Spekulasjonene flommer. Rekdal har gitt noen hint. Og da er det ikke verre enn at folk begynner å gjette.

Lista på forumet går fra John Carew til danske Niklas Helenius til spillere vi aldri hørt om. Dette er spennende, og vi veit ikke noe selv. Vi veit bare at vi gleder oss.

TV-kamper til besvær
Vi klarer ikke helt å legge fra oss TV-kampene. Det vil si, vi klarer ikke helt å legge fra oss hyllesten av klubben og spesielt Stig-Ove Sandnes. Det er deilig å se at Vålerenga er annerledesklubben. Bohemen som sier ifra når noe er gæernt. Vi er klubben for alle, selv for de som vil tale Rom i mot. VG hadde i går en større sak om dette.

Vålerenga er lojale. Lojale mot supporterne.

Gode utsikter for nytt Jordal
Prosessen med nytt Jordal Amfi går sin gang, noe som er til stor glede for hockeyfolket. Kilder i klubben forteller entusiastisk til VPN at dette blir tidenes hockeyhall i Norge.

– Hallen vil være supermoderne, og ha den best tenkelige standard. Det utredes diverse muligheter for LED-skjermer i vant, tak og egentlig overalt.

– Det har vært gjort enkle undersøkelser for LED-skjermer også i isen, spillebanen, men per i dag ser dette vanskelig ut. Noen fete prosjektorer kan likevel gjøre banen til et stort lerett, også når «Iskrigerne» har pause fra underholdende hockey.

Tolker Dagboka dette rett, kan vi med sikkerhet slå fast at Jordal blir en million ganger kulere enn noen andre haller i Norge. Kanskje på høyde med det her?

Vålerenga i helgen
I kveld er det quiz på Bohemen. Allmennquiz, så om du tror du kan noe så kan du jo møte opp. Anbefales å være ute i god tid. Quizen starter 18:00. Så skal det være treningskamper i massevis. På lørdag spiller Vålerenga mot Stabæk på Nadderud kunstgress. Her kan du se Omarsson og prøvespiller Gary M. Denne kampen starter 14:00. Er du kjapp rekker du lørdagens andre treningskamp. Vålerenga-juniorene skal slå LSK-juniorene i Vallhall. Kampstart er 16:30.

Søndag spiller damelaget treningskamp mot Røa. Denne går også i Vallhall, men starter 20:00. Lykke til alle sammen.

Legg igjen en kommentar