Dagboka tirsdag 27. januar 2015

Noen dager renner det over av nyheter om Vålerenga. Dette er ikke en av dem. Vi tror på Rekdal og Rekdal tror på Derby og Dover. Odds 3,5475 Storskjerm mot Storhamar Den etterlengtede storskjermen er på plass på Jordal og innvies i kveld i klassikeren mot Storhamar. Veldig mye er utsolgt, men det blir plass … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 27. januar 2015»

Noen dager renner det over av nyheter om Vålerenga. Dette er ikke en av dem.

Vi tror på Rekdal
og Rekdal tror på Derby og Dover. Odds 3,5475

Storskjerm mot Storhamar
Den etterlengtede storskjermen er på plass på Jordal og innvies i kveld i klassikeren mot Storhamar. Veldig mye er utsolgt, men det blir plass til alle som ønsker seg på kamp. Rikelig med ståplasser på alle feltene.
VIF-hockey.no meldte i dag morges:

  • Felt A: Mye ledig
  • Felt B: Utsolgt
  • Felt C: Utsolgt
  • Felt D: Utsolgt
  • Felt E, Klanen: kun unummerert/sesongkort
  • Felt F: Nær utsolgt
  • Felt G: Noe ledig
  • Felt H: Mye ledig
  • Felt I, Bortesupportere: Eget salg

Vålerenga i dag
Vålerenga – Storhamar på Jordal Amfi klokka 19

Legg igjen en kommentar