Dagboka tirsdag 6. januar 2015

En dag forsinket er årets første dagbok på plass med informasjon om de første treningene, hvor tippeligaen er på vei også videre. Relativt klassisk opplegg med andre ord, ingen vits å finne opp kruttet på nytt selv om to stutkuker prøver på akkurat det med ny blogg. Gutta i går, damer i dag I går … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 6. januar 2015»

En dag forsinket er årets første dagbok på plass med informasjon om de første treningene, hvor tippeligaen er på vei også videre. Relativt klassisk opplegg med andre ord, ingen vits å finne opp kruttet på nytt selv om to stutkuker prøver på akkurat det med ny blogg.

Gutta i går, damer i dag

I går var herrelaget samlet for første gang i år for å kjøre seg opp til den kommende fotballsesongen. Nettavisen og VG synes det var mest spennende med Daniel Braaten i Vallhall selv om det ikke er noen verdenssensasjon at gode spillere elsker å trene med Oslos stolthet. Sjøl synes vi det var mest stas at Wæhler og Nation deltok på treninga, disse for jo tross alt lønn for å gjøre akkurat det og dette var deres første arbeidsdag.

Ryktene skal ha det til at spillerne skal på arbeid nær sagt hver bidige dag frem til første treningskamp mot (xxx) 31. januar. Kampen spilles borte, nær Sverige med sine systembolag og på lørdag. Bør bli en storartet dag.

I intervju med klubbens egen TV-kanal sier Kjetil Rekdal at årets stall er både sterkere og mer voksen enn fjorårets stall, dermed er det store muligheter for at laget holder lenger enn juli og endatil klatrer høyere på tabellen enn i fjor. Man kan ikke akkurat si det smeller fra Rekdal akkurat nå noe som i grunn er ganske greit. Man trenger ikke å gå helt Norling i januar heller.

Det var altså herrene, hva så med damene? De har ny trener og starter i kveld 18:00 med landslagskeeper Guro Pettersen mellom stengene. Hun spilte riktignok for Vålerenga i høst også, men da var hun bare på utlån fra Stabæk. Nå derimot, nå er hun en av oss.

Fotball ass, det er egentlig jævla gøy når en får litt avstand.

Hvor er vi på vei? 

TV2 er mest kjent for den såkalte «TV2-skandalen», med Morten Stokstad i spissen, hvor  TV-kanalen fra Bergen lagde et salig rot for Vålerenga og Stabæk angående noen spillerkjøp Oslos stolthet gjorde. Vi er fremdeles hoderystende til at TV2 tør å puste etter denne fadesen, det er jo ingen grunn til å tro de har lært noe annet enn å dumpe tidligere ansatte med dårlig odør over til VG.

Uansett, TV2-skandalen skal være i ferd med å ta over sendingene av tippeligaen om man skal tro den tidligere TV2-skandalegutten Morten Stokstad i VG. Det kan bety at Tippeligaen 2015 igjen sendes fra Bergen med alle de ulemper det byr på. For vi er veldig bevisste på at det var TV2 som torpederte hele hovedrunden 18:00 på søndag med en TV-kamp på kvelden. Det var TV2 som smurte kamptiden utover hele uka til alle døgnets tider. Sånt glemmer vi ikke. Til gjengjeld har ikke opplegget på Cmore fungert heller. Ikke bare er kamptidspunktene uforutsigbare, nå går i tillegg kampene på en kanal få folk har. Dermed har vel fotballen i Norge aldri vært så lite eksponert som den var i 2014.

Ny blogg på trappene

Vålerenga fotball, VPN, Klanen, Sotahjørnet og bildetjenester som Grydis er ikke nok! Vålerengauniverset har nå fått en ny blogg, Aperopet. Siden drives av en statistikknerd og en ateist-fundamentalist og alt ligger dermed til rette for…Vålerengastoff? Det skulle vi tro. Velkommen.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 6. januar 2015»

Legg igjen en kommentar