Dagboka 26. mai 2014

Vålerenga-toget ruller videre. Seier i Bergen Dagboka på fredag var bekymra for en plutselig økning i Bergens befolkning om ca ni måneder. Den frykta er nå ubegrunna. Høgh, Kjartansson og Stengel gjorde sitt til at resultatet ble et godt et sett med Vålerenga-øyne. Vi vant 3-2 og ligger nå på 4. plass med 19 poeng. … Fortsett å lese «Dagboka 26. mai 2014»

Vålerenga-toget ruller videre.
Seier i Bergen
Dagboka på fredag var bekymra for en plutselig økning i Bergens befolkning om ca ni måneder. Den frykta er nå ubegrunna. Høgh, Kjartansson og Stengel gjorde sitt til at resultatet ble et godt et sett med Vålerenga-øyne.

Vi vant 3-2 og ligger nå på 4. plass med 19 poeng. Selv om vi ikke skal tenke for mye på edelt metall så kan vi ikke unngå å legge merke til at vi er to poeng unna sølv, og seks poeng unna gull. En besnærende tanke, men vi har vel ikke kjempetrua på at vi er helt der øverst om 19 runder. Moro er det lell!

Innsamlinga fortsetter!
Om du har lyst på et signert bilde av f.eks. Michael Langer eller Ghayas Zahid, og samtidig støtte Vålerenga med en slump penger, kan du stikke innom aksjonens auksjon på QXL. Auksjonen går ut i dag, så du må være kjapp. Kjøp et bilde, da vel!

Vålerenga i dag
Det er ikke så mye som skjer, men vi suger på karamellen vi fikk av bergenserne. Vi kjøper også billetter til cupkampen mot Lyn 4. juni. Husk å spre ordet til venner, bekjente, kolleger og familie. Alle er velkomne!

Legg igjen en kommentar