Dagboka 5. mai 2014

I dag skal vi se på en hel del fotball, og noe hockey. Også skal vi feire 23 års-dagen til en flott organisasjon. Det er med andre duket for en heidundranes mandagsdagbok. Stabæk – Vålerenga Klokka 19:00 i dag sparkes Vålerengas sjuende tippeligakamp igang på Nadderud. På andre siden av banen står Stabæk fotball, et … Fortsett å lese «Dagboka 5. mai 2014»

I dag skal vi se på en hel del fotball, og noe hockey. Også skal vi feire 23 års-dagen til en flott organisasjon. Det er med andre duket for en heidundranes mandagsdagbok.

Stabæk – Vålerenga

Klokka 19:00 i dag sparkes Vålerengas sjuende tippeligakamp igang på Nadderud. På andre siden av banen står Stabæk fotball, et lag som på mange måter har overraska fotballekspertene. Bob Bradley har ledet klubben med stø hånd og ligger bare ett poeng under Oslos stolthet. Etter denne kampen kommer avstanden til å være fire poeng bak.

Kveldens tropp består av følgende spillere:
1 Lars Hirschfeld, 30 Michael Langer, 2 Niklas Gunnarsson, 3 Ruben Kristiansen, 5 Rasmus Lindkvist, 6 Simon Larsen, 8 Sivert Heltne Nilsen, 10 Vidar Ørn Kjartansson, 11 Morten Berre, 14 Herman Stengel, 17 Ghayas Zahid, 19 Christian Grindheim, 21 Alexander Mathisen, 22 Diego Calvo, 23 Kristofer Hæstad, 24 Nicolai Høgh, 35 Ali Iqbal, 36 Mathias Blårud

Hirschfeld er altså tilbake, men Kongshavn mangler. Selv om Høgh er tilbake tror vi Rekdal fortsetter med Larsen/Gunnarsson; en konstellasjon som fungerte veldig bra mot Godset.

Klanen plasserer seg på luksuslangsida, og Ikaros har funnet sin plass i Klokkesvingen. VPN tror dette kan bli kjempegøy. Fortsetter spillerne og supporterne i samme spor som de gjorde mot det som kom fra Drammen kan det fort bli både to og tre mål i favør Vålerenga. For husk; Vålerenga har ennå ikke tapt på gress. Og er det noe det er nok av på Nadderud så er det gress.

Unggutta fortsetter i vinnersporet

Vålerenga 2 var ikke levna mange sjansene før sesongstart, men her har det tydeligvis noen som ikke har sendt det notatet videre. På fredag slo de Esten O. Sæthers KFUM 3-1 i Vallhall og står dermed med ni av ni mulige poeng. Målscorere var Jesper Solli, Markus Brændsrød og Mathias Blårud. Les mer om seieren på Vålerengas nettsider.

Enga til Europa (og på landslaget)

Det blei ikke noe KHL på Vålerenga i 2014. For kort tid til å stable sammen et lag på beina er grunnen og det kan vi forstå. Da er det bedre å få alt på plass til seriestart i 2015/16-sesongen. Men fatt mot medsupportere; Enga skal ut og gjøre Europa til sitt uansett! Klubben har fått såkalt wild card til turneringa Champions League og det må sies å være gjevt. Trekninga skjer 13. mai, og Vålerenga er sammen med Åj! Lars? eneste norske representanter.

I tillegg så kom det i dag en gledelig nyhet om at Vålerenga Hockey blir godt representert i VM-troppen. Hele seks Vålerenga-spillere er funnet gode nok, kontra ingen fra Stavanger. Vi gratulerer følgende med uttaket: Steffen Søberg, Alexander Bonsaksen, Stefan Espeland, Daniel Sørvik, Morten Ask og Sondre Olden.

Hipp hipp hurra!

Vi lovet en feiring i dag og det skal dere få. Gratulerer med dagen Klanen! 23 år, og fortsatt ikke planer om å slanke seg. Det er sånn vi liker deg.  Andre som har, eller ville hatt, bursdag i dag er blant annet Lasse Åberg, Vidar Theisen og Michael Palin.

Vålerenga i dag

Det blir en tur utenbys for å se Vålerenga slå bønder, også feirer vi bursdag etterpå.

Legg igjen en kommentar