Dagboka 22. april 2014

Dagboka i dag er skrevet på sengen. Preget av gårsdagens to tre-poengere, påskesola og generelt god stemning. For er det noe det er mye av på en Vålerenga-blå tirsdag så er det god stemning. Vålerenga mot Ulf fra Sandnes Vålerengas fotballherrer spilte godt mot Ulf fra Sandnes. De spilte skikkelig godt, faktisk. De spilte så … Fortsett å lese «Dagboka 22. april 2014»

Dagboka i dag er skrevet på sengen. Preget av gårsdagens to tre-poengere, påskesola og generelt god stemning. For er det noe det er mye av på en Vålerenga-blå tirsdag så er det god stemning.

Vålerenga mot Ulf fra Sandnes

Vålerenga-SandesUlf 3-0, Tippeligaen 2014.Vålerengas fotballherrer spilte godt mot Ulf fra Sandnes. De spilte skikkelig godt, faktisk. De spilte så godt at de vant 3-0. På to kamper i Tippeligaen har vi scora seks mål på Ullevaal. Med det spillet gutta har vist så tror vi at det blir mange, mange fler scoringer på Ullevaal-matta. I vår favør, altså.

Les mer om kampen i vårt referat:  Ett lag på banen nesten hele veien

Vålerenga-SandesUlf 3-0, Tippeligaen 2014.Stemninga var også bra. Om det er fordi påsken og vårsola varma veit vi ikke, men fra våre plasser rundt på stadion virker det som om sangfeltet på Gamle Konge virkelig setter seg. Samtidig så skal det ikke stikkes under en stol at folka på felt 223 også gjør mye ut av seg. Når vi får Vestbredden og Gaza til å jobbe sammen kan vi igjen bli den klart førende supportergjengen i landet. Best i Norden; unike i Europa!

Flere bilder fra kampen er her.

Vålerenga mot Kolbotn
Det blei tatt tre poeng andre steder i Oslo også. Vålerengas damelag spilte i Vallhall. Motstander var Kolbotn og etter rapportene å dømme så var kampen veldig jevn. Dog, vi veit ikke helt. Hvorfor veit vi ikke helt, lurer du kanskje? Svaret er enkelt: De glupe hodene i NFF bestemte nemlig at to Vålerenga-lag skal spille hjemmekamp på omtrent samme tid.

Les mer om Vålerenga – Kolbotn på Vålerengas hjemmesider: Seier for damelaget i serieåpningen

For oss så framstår dette som veldig underlig. Først klager man på at det ikke er folk på tribunen under damekamper, så ser man helt bort i fra at man setter opp Tippeligaen og Toppserien samtidig. Med to hjemmelag fra samme by. For å si det med Buffy Summers ord: «Your logic does not resemble our earth logic».

Uansett så vant Vålerenga Damer 1-0 etter scoring av Marte Berget. Og det er jo veldig bra!

Vålerenga i dag
I dag suger vi på en ganske ålreit seks poengers karamell. Vi ser på tabellene og klapper oss fornøyd på magen. Også funderer vi litt på hva denne scoringsgreia til Örnen er – eneste vi veit er at vi kommer til å se den mange, mange ganger i år.

Legg igjen en kommentar