Trått, men godt nok i Haugesund

De fleste reiser tomhendt fra sildebyen, derfor er vi godt fornøyd med det fortjente poenget vi fikk. Spillet var ikke mye å skryte av, det er sjelden det er det på sånne baner. Vålerenga er i rute og vi har trua på fortsettelsen, og vi veit hvem Jason Bourne er. Haugesund – Vålerenga 1–1 (1–0) … Fortsett å lese «Trått, men godt nok i Haugesund»

De fleste reiser tomhendt fra sildebyen, derfor er vi godt fornøyd med det fortjente poenget vi fikk. Spillet var ikke mye å skryte av, det er sjelden det er det på sånne baner. Vålerenga er i rute og vi har trua på fortsettelsen, og vi veit hvem Jason Bourne er.

Haugesund – Vålerenga 1–1 (1–0)
3. serierunde – Haugesund stadion 12. april 2014 – 4.769 solgte billetter

Et gjesp av en kamp mellom to lite oppfinnsomme lag. Mest fantasi hos vertene før pause, uten at det skremte noen. Litt mer fres i Vålerenga etter hvilen, uten at det endret totalbildet.

Første omgang
Trøyeholding i feltet og Vålerenga snytt for opplagt straffe og ledelse etter en halvtimes trått spill. Haugesundpress mot slutten og ultra-slow motion i bakre firer rett før pause da et treigt, men langt araberbein lurte seg fram fra klynga og pirka ballen over målstreken.

Andre omgang
To null til Haugesund feilaktig annullert for angrep på keeper i begynnelsen av omgangen. Deretter er det vanskelig å si om det skjedde noe i det hele tatt før overtiden starta. Alex blei hekta, Vålerenga fikk en straffe som hadde vært korrekt dømt om overgrepet hadde skjedd i feltet og ikke rett utafor krittstreken. Vålerengas islandske svar på Jason Bourne sikra et velfortjent poeng og dett var dett.

Dommerjævel?
Joda, han fortjente kjeft for å godta mishandlingen av trøya til Kjartansson, men til sjuende og sist var han ikke helt borte som bortedommer. Han hadde absolutt ikke trengt å annullere 2-0 og han kunne godt pekt på frispark utafor seksten i stedet for å peke på straffemerket. Vi takker og bukker for at vi fikk mer ut av turen enn uvær på Haukelifjell.

Godt det er minst et år til vi skal til Haugesund igjen. Vi er glad i naturgras, men ikke i den varianten som sildebønda serverer.

Les også: Uavgjort i Haugesund (vif-fotball.no)

Kampfakta

Mål: 1–0 Geir Ludvig Fevang 44’. 1–1 Vidar Ørn Kjartansson(straffe) 90’
Gule kort: Nicklas Gunnarsson 37’, Christian Grindheim 63’,
Dommertrio: Anders Johansen assistert av Jan Erik Engan og Ivar Michael Jahr

Vålerenga 4-4-2: Michael Langer – Niklas Gunnarsson, Simon Larsen, André Muri (Alexander Mathisen fra 83’), Ruben Kristiansen – Sivert Heltne Nilsen, Christian Grindheim, Herman Stengel (Ghayas Zahid fra 53’) – Morten Berre (Diego Calvo fra 71’) , Vidar Ørn Kjartansson, Rasmus Lindkvist

Haugesund 4-2-3-1: Per Morten Kristiansen – David Jonas Myrestam, Dusan Cvetinovic, Martin Bjørnbak, Vegard Skjerve – Daniel Jose Bamberg, Joakim Våge Nilsen – Rok Elsner, Tor Arne Andreassen (Alexander Stølås fra 83’), Geir Ludvig Fevang (Torbjørn Agdestein fra 83’) – Kristoffer Haraldseid

Legg igjen en kommentar