Dagboka tirsdag 7. januar 2014

Moderate nyttårsløfter: I år så tar vi ikke alt, forhåpentligvis ikke kvalik-plassen heller. Gullkampen er avlyst og vi skimter konturene av tabellen 2014. Vålerenga på sjetteplass. 45 poeng, 50 skåringer og 40 baklengs. Og dett var dett. Les også: Rekdal avblåser Vålerengas gullplaner (BT i går) Hørt så kjedelig, ‘a! Er det dette som skal … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. januar 2014»

Moderate nyttårsløfter: I år så tar vi ikke alt, forhåpentligvis ikke kvalik-plassen heller.

Gullkampen er avlyst og vi skimter konturene av tabellen 2014. Vålerenga på sjetteplass. 45 poeng, 50 skåringer og 40 baklengs. Og dett var dett.

Les også: Rekdal avblåser Vålerengas gullplaner (BT i går)

Hørt så kjedelig, ‘a! Er det dette som skal lokke folk tilbake til Ullevaal? Ikke engang et aldri så lite løfte om morsom fotball og spilleglede i fokus. Kom an! 2014 er sikkert ikke året vi tar alt, men å ta alle med storm kan vel la seg gjøre likevel. Det e’kke så lenge siden 2010, og gutta er jo milevis foran i riktig retning i forhold til hva dem pusla med i Martin-epoken.

Økonomien legger selvsagt en demper på målsettingene. 15 millioner mangler på å få budsjettet i havn. Fotballøkonomi er en snodig øvelse. RBK sliter med samme tall, men det er vel fåfengt å håpe på at de trekker seg fra gullkampen på grunn av sånne bagateller.

Les også: Millionsmell for Rosenborg (BT i dag)

For øvrig minner vi om hva vi skreiv i går: Dagboka har ikke master i økonomi og det er sikkert like greit. Men Dagboka mestrer det meste bare det er enkelt nok. For eksempel veit vi mer enn en samlet norsk sportspresse veit om Vålerengas treningskamper i vinter:

Januar:
Ingen kamper, gutta er i Vallhall og gamper.
Februar:
1. Bærum på Kadettangen
6.-14. Treningsleir i Tyrkia
22. Stabæk , vi tipper kampen går i Vallhall
Mars:
1. Stabæk – La Manga
5. lillestrøm – La Manga

Jepp. Tipper Molde gruer seg til seriestart når de ser hvilke skalper Vålerenga har i kofferten

Vålerenga i dag
Fem OL-deltakere. Gratulasjoner til:
Steffen Søberg, Alexander Bonsaksen, Daniel Sørvik, Morten Ask og ikke minst Sondre Olden

Legg igjen en kommentar