Dagboka tirsdag 5. november 2013

Det er ikke full krise i Vålerenga Fotball denne uka, men det er all grunn til å oppføre seg som om vi står på terskelen til dommedag . Vålerenga er 100 år og alle veit at vi har driti oss ut så det holder. Men nå er rett og slett ikke tiden for å dvele … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 5. november 2013»

Det er ikke full krise i Vålerenga Fotball denne uka, men det er all grunn til å oppføre seg som om vi står på terskelen til dommedag .

Vålerenga er 100 år og alle veit at vi har driti oss ut så det holder. Men nå er rett og slett ikke tiden for å dvele ved det. Nå er det kun en ting som gjelder: Og det er alle mann til pumpene, støtt gutta 100 prosent og sørg for at vi slipper å spille kvalik. Ja, det er Vålerenga Fotball, støtteapparatet og ikke minst spillerne som har hovedansvaret, men hver og en av oss har også et ansvar for å bidra.

Cupfinale

La oss innbille oss at dette er vår cupfinale. Vi må skape et trøkk som holder og som kan skremme Sandnes Ulf – Sandnes Ulf – smak på det – en ubetydelighet og en konstruksjon i norsk fotball, men likefullt den klubben som kan sparke bein på oss og latterliggjøre Vålerenga Fotball.

Ålreit, jeg er enig, vi har klart å latterliggjøre oss sjæl i 2013, og det har gjort vondt, men nå gjenstår en kamp, og med det er lidelsen forbi. Nå er det snakk om å mobilisere. Det er meldt 3 varmegrader og sol på dagtid søndag, det betyr rundt 0 grader og flau vind under kampen. Ditt ansvar er å møte opp og lage lyd, og klarer du å ta med en kompis, en nabo, en unge eller to, hvis du får samlet dem og eksene er på talefot, kan du ta med dem og.

Vi trenger å stå sammen og kjemper og vinne til slutt.

De omvendte oppgjørene

Alle lagene i bunnstriden (med unntak av Sandnes Ulf som møtte oss, tok poeng i de omvendte oppgjørene i vår). Vi vant 2-1 borte mot Sandnes Ulf. Sarpsborg vant 2-1 hjemme mot Viking. Tromsø vant 2-0 hjemme mot Brann. Sogndal klarte 2-2 borte mot Aalesund. Hønefoss klarte 1-1 mot Odd.

I toppstriden er det verdt å merke seg at Rosenborg slo LSK på Lerkendal, mens Strømsgodset tapte i Haugesund.

Skulle resultatene fra de omvendte oppgjørene gjenta seg så berger vi plassen og RBK tar seriegull. Sarpsborg passerer Sandnes Ulf, som må i kvalifisering, mens Tromsø og Hønefoss rykker rett ned.

Da får også alle lagene i Tippeligaen over 30 poeng. Det vil være ny rekord etter at vi utvidet Tippeligaen til 16 lag i 2009.

En rekord er allerede satt i år, det laget som blir sist i Tippeligaen har satt poengrekord for tabelljumboen, så vi kan jo driste oss til et lite gratulerer med dagen uansett om det blir Sarpsborg, Hønefoss eller Tromsø. Historiske blir dem altså uansett.

Fredrikstad er det eneste laget som har rykket ned med 30 poeng, eller mer. De fikk 30 poeng i 2012, men ble da bare nest sist med målforskjell på -17. Både Hønefoss og Tromsø vil ha bedre målforskjell om de tar ett poeng i siste kamp og vil da være det laget som har gjort det best og allikevel rykket rett ned etter 2009, så det kan altså bli mye rekordjubling på søndag. Los sitios web que venden medicamentos pueden ser farmacias online fiables. Afortunadamente, hay farmacias en línea donde se pueden comprar medicamentos cómodamente. Hay muchas farmacias en Internet que operan legalmente y ofrecen comodidad para la compra de medicamentos. Misoprostol España en línea Comprar en línea es rápido y fácil. Por eso, comprar medicamentos con receta de países en desarrollo puede ser castigado con penas de cárcel según la ley federal. Siempre que compre un fármaco o reciba un medicamento de su médico debe informarse sobre el asunto.

Vålerenga i dag

Torgeir Børven er tatt ut på U23-laget som skal spille mot Italia.

Legg igjen en kommentar