Dagboka mandag 14. oktober 2013

Dette ble en bedre helg enn den vi led oss igjennom for en uke siden. Damene spilte uavgjort mot Røa, mens hockeygutta ga Stavanger juling med 3-1 på Jordal. Herrelaget vant en treningskamp mot Hauerseter 10-1. Da er det greit å gå inn i en ny uke. Uavgjort mot Røa Vålerenga kjørte etter rapportene Røa … Fortsett å lese «Dagboka mandag 14. oktober 2013»

Dette ble en bedre helg enn den vi led oss igjennom for en uke siden. Damene spilte uavgjort mot Røa, mens hockeygutta ga Stavanger juling med 3-1 på Jordal. Herrelaget vant en treningskamp mot Hauerseter 10-1. Da er det greit å gå inn i en ny uke.

Uavgjort mot Røa

Vålerenga kjørte etter rapportene Røa stort sett gjennom hele kampen og fortjente 3 poeng, men også denne gangen klarte Røa å holde unna og berge ett poeng. Det betyr at vi fortsatt har til gode å slå Røa i Toppserien. Det kommer, vær du trygg!

Seier over Stavanger Oilers

En bitteliten revansj etter å ha tapt bøtta, men det viktigste var tre poeng da vi høvla over Oilers og vant 3-1 på Jordal i går. Jonte Berg, Anders Hilt Jørgensen og Morten Ask putta våre mål i en kamp som bød på høy temperatur og god underholdningsverdi.

Norges Fotballforbund

VPN har sett nærmere på årsrapporter og organisasjonskart i NFF og uten å bli veldig overrasket har vi avdekket at alle blir sjefer når de går inn døra til NFF. Hver tredje ansatt er sjef, eller direktør og godt betalt har de også. Kjetil Siem alene tjener like mye som hele budsjettet til en norsk breddeklubb. Er det rart man får forakt for den organisasjonen. Artikkelen leser du her.

Skår i gleden

Rekruttlaget tapte lørdag 3-0 for Bærum, som for øvrig rykket opp til Adecco med den seieren. Etter rapportene var kampen jevnere enn resultatet skulle tilsi. Uansett har rekruttene hatt en god sesong, der vi har sluppet å sloss med ryggen mot veggen gjennom hele høsten.

Seier i treningskamp

Hauerseter vekker kanskje ikke de sterkeste følelsene hos folk, men like fult spilte vi treningskamp mot de i går og vant 10-1. Mest spennende var prøvespillet til Fylkirs spiss, den 23 år gamle islendingen Vidar Ørn Kjartansson. Spissen skåret tre mål, men det sier i grunn ikke all verden, vi gleder oss uansett til fortsettelsen!

Vålerenga i dag

Hvil deg nå du er sliten, serieavslutningen nærmer seg!

Legg igjen en kommentar