Dagboka fredag 11. oktober 2013

Vi vant mot Frisk. Vi elsker NFF. Vi elsker Svein Erik Edvartsen. Idrettsglede Vålerenga høvla Frisk i Askerhallen i går. Det ble 5-2 etter en oppvisning fra bortelaget. Frisk holdt følge i en jevn førsteperiode, så var det slutt. Til å ha en keeper som etter sigende skal være GET-ligaens beste er han Asker-keeperen utrolig … Fortsett å lese «Dagboka fredag 11. oktober 2013»

Vi vant mot Frisk. Vi elsker NFF. Vi elsker Svein Erik Edvartsen.

Idrettsglede
Vålerenga høvla Frisk i Askerhallen i går. Det ble 5-2 etter en oppvisning fra bortelaget. Frisk holdt følge i en jevn førsteperiode, så var det slutt. Til å ha en keeper som etter sigende skal være GET-ligaens beste er han Asker-keeperen utrolig dårlig. Høl mellom beina, under arma over skuldra og egentlig overalt.

Søndag er det Oilers, bobla fra Stavanger, på Jordal. Kampen starter klokka fem, som kampene alltid gjør på søndager. Det blir noe å få med seg, og endelig revansjemulighet etter det utrolig bitre finaletapet forrige sesong.

Ynkelige Edvartsen
Denne pariodien av en fotballdommer, som også er hockeydirektør, har fått nytt anfall. Den mest selvopptatte mannen i Norge siden det kom folk kravlende nordover i skinnfeller, jagende etter reinsdyra har fått anfall på ny. Ikke bare har han publisert en slags «blogg» på hjemmesidene til Lørenskog hvor han er administrernede direktør. Han har også, og dette er helt sjukt, lagt ut en stillingsannonse for en semi-matris eller slags vertskapsordning. 
Styrelederen i Vålerenga Ishockey skrev i går dette på Facebook. Dagboka drar ned buksa og stiller brunringen til disposisjon. Gulltreff!

Ifølge Pointstreak og andre nettsider er du er dårligst i GET-ligaen dersom du har ;

  • Målvaktene til Stjernen, 

  • Powerplayet til Sparta, 

  • Tilskuertallet til Tønsberg, 

  • Utvisningsminuttene til Frisk 

  • og administrasjonen til Lørenskog

MEG-MEG-MEG-Bloggen
I denne bloggen kommer det jo klart frem hva som er Edvartsens verdensbilde. Det er han selv. Svein Erik Edvartsen er guds gave til Norge, verden, damer og ikke minst både ishockey og fotball. Egentlig er alt rundt bare staffasje i hans verden, og rekvisitter i hans forestilling om å fremstå som verdens mest perfekte mann.
Dette helt umistelige mennesket av en karaktertype så sterk, kan selvsagt ikke la befolkningnen glemme dette. Siden ingen andre forteller om det – så gjør han det selv.
Han er selvsagt ansvarlig for at Storhamar har fått en ny vår. En god sesongstart har gitt Hamarlaget en tilskuerboost og optimisme. Kombinert med smarte måter å skaffe inntekter på er nå en bunnskrapt kasse litt mindre tom. Det var jo selvfølgelig Edvartsen som fikk årna så kjerringa til Mads Hansen var lei av profflivet i Sverige og ønska seg «hjem» til Hamar.
Videre gnistrer det av hans egenskaper som menneskekjenner når han snakker om Knut Henrik Spets som en kjernekar og leder. En rævsleikende trønder som har sutra til seg en kapteinsmerket i tidenes mest klønete hockeylag, Han er ingen leder, han er ingen garderobemann. Han er en kronpudding. Har han en dårlig dag på banen, spør han dommeren om han ikke kan få to ti-minuttere, så han kan gå av.
At dette mennesket Edvartsen slippes ut på en fotballbane, er et stort mysterium. At han i tillegg får være dommer er om mulig enda større. Det er selve sannhetsbeviset i at NFF umulig kan ha som formål å få norsk fotball opp og frem.
NFF-uke med sukker på
Denne uka har vi fått ytterligere bevis på foregående påstand. NFF hater norsk fotball, og ønsker den til hælvete. Det virker ihvertfall slik på hvordan de jobber. Overgangssaken som TV2 og Rosenborg hadde funnet opp, ble en gang for alle henvist til dassen hvor den hører hjemme. Rettsstaten har forsøkt, og feilet og innsett dette.
Det var ingen svindel. Det var ikke noe juks. Så enkelt er det. Truls Haakonsen og alle de andre har ikke gjort en dritt.
Avgangshallén har forsått viktigheten av å være i media. Det bidrar mye for idretten å være «aktuell» slik at media skriver om deg. Desverre, og dette er jo litt trist, så forstod ikke vår avtroppende fotballpresident at man må forsøke å ha positive saker om seg selv i media. Så han gjør sitt ytterste for å rive ned alt som har med fotball å gjøre. Etter å ha sparket Drillo og fått fyr på Siggen, har det ulma i skjørtekantene både her og der. Nå viser det seg jammen at Avgangshallén har brukt skitne triks og ekkel ledelse for å fjerne Drillo også.
VIF-helga, med smør og melk
Jan Tore Kjær mot Tore Christiansen på Jordal, 17.00 søndag
Landslagspause i fotballen, men Vålerenga Fotball hviler ikke. Stadionåpning på Nordkisa, som vi ikke veit hvor er. Se VIF-Fotball.no

En kommentar til «Dagboka fredag 11. oktober 2013»

Legg igjen en kommentar