Dagboka mandag 7. oktober 2013

Tap, tap og tap! Dette er ikke dagboka for den manisk depressive, er du i utgangspunktet trist og mangler overskudd og ikke vet hvordan det har gått med Vålerengas herrelag, damelag og hockeygutter anbefaler vi en tur i skog og mark i stedet for dagens dagbok. Tap mot Strømsgodset Vålerenga spilte kynisk og var bare … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. oktober 2013»

Tap, tap og tap! Dette er ikke dagboka for den manisk depressive, er du i utgangspunktet trist og mangler overskudd og ikke vet hvordan det har gått med Vålerengas herrelag, damelag og hockeygutter anbefaler vi en tur i skog og mark i stedet for dagens dagbok.

Tap mot Strømsgodset

Vålerenga spilte kynisk og var bare en svak Gudmund Kongshavn unna å rane med seg tre poeng fra Drammen. Først skårer bønda på et svakt skudd fra bortimot midtbanen, Reka tar grep og setter inn Bojan. Bojan tar grep og setter inn ballen, et skudd som varmer ørene på godsets keeper. Gudmund hadde imidlertid ikke tømt tabbekontoen og minutter før full tid bokser han en corner klønete i mål. Synd for Gudmund som har hatt en sterk sesong, for dette var svake saker. Trist også at vi legger oss så jævla dypt, men det er en konsekvens av både stall og tabellposisjon, men er alt annet enn et publikumsfrieri til et fra før lunkent oslopublikum.

Tap mot Avaldsnes i semifinalen

Vålerenga ble dessverre utklasset 5-1 i semifinalen borte mot Avaldsnes. Avaldsnes fosset igjennom forsvaret vårt og vi ble serieavkledd i bakrommet gjennom hele kampen. Uansett må vi gratulere damene med en sterk sesong, hvor semifinale i cupen var høydepunktet. Sterkt av damene som ikke har flydd rundt som fulle sjømenn og brukt penger vi ikke har. Det skal bli spennende å se på lag som nettopp Avaldsnes og lsk kvinner hvordan det ser ut i årene fremover når kjøpefesten på kvinnesiden skal gjøres opp. Litt moro at lsk også på damesiden NESTEN kom til cupfinalen og tapte i ekstraomgangene etter å ha ledet tre ganger. Noen ganger er skadefryden den beste fryden man har.

Takk til bonden som før cupfinalen uttalte «Se på oss, Vål`enga» det har gitt oss mange gleder, senest nå i helga.

Ishockey – snuoperasjon som ikke var magisk

Vålerenga leder 3-0 når kampen mot Sparta er halvspilt, vi taper til slutt 4-3 i ordinær tid. Ikke bra, ikke bra i det hele tatt. Med Storhamars tap hadde vi muligheten til å dra innpå, den muligheten misbrukte vi dessverre. Trøsten er at hockeysesongen er lang.

Kamp mot nedrykk

Vi har vondt for å tro det, men nå er vi faktisk i nedrykksstriden. Rent teoretisk kan vi ligge sist i Tippeligaen om to serierunder, to serierunder er også det tidligste tidspunktet vi kan ha berget plassen. Det betyr at med fire kamper igjen så går vi inn i spennende uker når landslagspausen er over om halvannen uke. Vi trøster oss med at I er sjef og på spørsmål fra TV2 om Rekdal er den frelseren mange håpet han skulle være da han kom til Vålerenga, er svaret et kort og kontant «ja». Akkurat like herlig og lite ydmykt som vi forventer fra Rekdal.

Vålerenga i dag

Det kunne vært verre, vi kunne vært Lyn!

Legg igjen en kommentar