Dagboka torsdag 19. september 2013

Dagbok sånn midt mellom. Vi har ikke så mye til overs for folk og fe, men vi er superglade for Bonsa og Ask. Det er en kort Dagbok idag. Men to the point? Hodejegerne Nei, ikke butikken til Skjerfet. Men ambisjonen til VPN. Vi har ikke sluppet taket i alle de som gikk for langt … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. september 2013»

Dagbok sånn midt mellom. Vi har ikke så mye til overs for folk og fe, men vi er superglade for Bonsa og Ask. Det er en kort Dagbok idag. Men to the point?

Hodejegerne
Nei, ikke butikken til Skjerfet. Men ambisjonen til VPN. Vi har ikke sluppet taket i alle de som gikk for langt i overgangssaken. Ei heller de som smyger seg unna ansvaret. Og Davy, for en fyr. Når søkelyset rettes mot han rømmer han unna. Og dukker opp på Asbjørn Brekke Show på TV-Norge, omtrent på samme tid som han kritiserer alle som vil bli kjendiser. Han som sier dette på twitter om Pål Steigans bok:

«Spennende å se hvor langt selvransakelsen går. Det er bokstavelig talt skjeletter i skapene her»

Vi i VPN er spent på din selvransakelse. Noen som noen gang har sett den?

Ingen Jensen
Ifølge Varden har den lovende 20-årige Fredrik Jensen avslått tilbud fra oss og blir i Odd. Odd er svært glade. Vi er strengt tatt ikke så deppa vi heller.

Det er ikke greit
For denne skribentens vedkommende er jeg lite opptatt av de alternative miljøene i Vålerengas supporterskarer. Det har alltid vært noen der sammen med oss vanlige. Blåbussen, Ultras etc etc.

Det vil nok alltid være noen. Det kan jeg leve med.

Men det som skjedde mot Brann er ikke greit. Det var sikkert ikke så dramatisk som mediene ville gi inntrykk av. Det var sikkert overreaksjon av politiet. Og de andre vanlige forklaringene.

Men det er ikke greit at det blir et eller annet håndgemeng ved stadion. Det er dritt og skremmende for barna, det er rett og slett unødvendig. Og det er ikke bra stil engang. Man vinner ikke sympatipoeng hos vanlige supportere med sånt. Men det driter dere kanskje i.

Landslagsspillere vender hjem til hockey’n
Kult nytt fra hockeyland: Aleksander Bonsaksen og Morten Ask har henholdsvis kommet hjem og forlenget med Vålerenga hockey. Knall. Les mer på vif-hockey.no

Vålerenga i dag
Ransak deg selv. Så har i alle fall noen gjort det.

Legg igjen en kommentar