Skandaleombruste Hallén ønsker ny tillit

NFF trenger en kulturell opprydning, der er ikke Hallén løsningen, han er selve problemet. Det har sjelden vært så mye uryddighet i norsk fotball som under Yngve Hallén. Vi husker skandalen om Tippeligarettighetene som ble solgt uten at det var en budrunde. Vi ser med gru tilbake på Lynsjeskandalen mot Stabæk og Vålerenga og mannens … Fortsett å lese «Skandaleombruste Hallén ønsker ny tillit»

NFF trenger en kulturell opprydning, der er ikke Hallén løsningen, han er selve problemet.

Det har sjelden vært så mye uryddighet i norsk fotball som under Yngve Hallén. Vi husker skandalen om Tippeligarettighetene som ble solgt uten at det var en budrunde. Vi ser med gru tilbake på Lynsjeskandalen mot Stabæk og Vålerenga og mannens egenrådige lederstil som har gjort at to styre-medlemmer og generalsekretæren i NFF har trukket seg i løpet av perioden!

Egenrådig
Han sender ut SMS-er for å varsle de andre i styret om noen av de største mediasakene vi har sett de siste 50 åra og han avgjør tippeligarettighetene på bakrommet, mer eller mindre i ensomhet. Hva skal vi med et valg på nye styremedlemmer når du enten gjør det som Hallén vil ha det, eller så er du ute.

Er det så dårlig stilt?
Da Hallén ble valgt, slo han Kåfjord som hadde null tillit etter en runde med utredning av EM-søknad og et millionsluk i den forbindelse. Per i dag er det ingen klare motkandidater. Ved valget i 2010 ble Ketil Siem lansert som en kandidat, men det vil fremstå som lite lojalt om Siem skulle være aktuell uten at Hallèn trekker seg. Med den manglende ydmykhet Hallèn har vist overfor eget styre og på vegne av NFF overfor Vålerenga og Stabæk knyttet til den to årige lynsjeprosessen disse klubbene ble utsatt for er det liten grunn til å håpe på et akutt anfall av selvinnsikt.

Målsetting
Hallén hadde som målsetting at landslaget på kort sikt skulle kvalifisere seg til et mesterskap og i siste instans er det Hallén som har ansvaret for det Norge som ble ydmyka på hjemmebane mot Sveits. Vi klarer neppe VM til tross for at vi var toppseedet og møter lag fra fotballens europabakgård. Takk og lov vil mange si, det er bedre å bli ydmyka hjemme enn å bli det foran en hel verden, se for deg Espen Ruud mot Spania og Brasil. Hallén har ansvaret!

Hva har du lykkes med, Hallén?
Dette er en åpen oppfordring Yngve Hallén, fortell oss hva du har lyktes med! Dine egne støttespillere har rast ut av styret, generalsekretæren er borte og du har stått ved roret gjennom den mest skandaleombruste tiden i norsk fotball. Hva har du fått til? På hvilket grunnlag fortjener du gjenvalg? Hva kan fotballnorge ha av forventninger til sin øverste leder? Gi oss suksesssaken din, fortell oss om noe du har fått til litt?

Den nye lederen
Nå må vi få inn en leder som tenker demokratisk og som kan få fart på norsk fotball gjennom å virke samlende. Den lederen kommer neppe fra en av toppklubbene, forhåpentligvis kan den neste lederen av NFF komme fra en større bedrift/organisasjon og ha erfaring fra andre bransjer enn fotballen.

NFF trenger en kulturell opprydning, der er ikke Hallén løsningen, han er selve problemet.

En kommentar til «Skandaleombruste Hallén ønsker ny tillit»

Legg igjen en kommentar