Dagboka mandag 16. september 2013

21-6. Det er tallenes deilig klare tale. Vi kan konstatere at Vålerenga er i medvind om dagen. Det ble 12-0 i serieåpningen i hockey, mens både damene og herrene vant dramatiske oppgjør i den usannsynlig vakre sporten, fotball! Seieren mot Stjernen Da sklir pucken igjen, noen var sikkert bekymret for seriestarten med poengplukkere som donatibrødrene … Fortsett å lese «Dagboka mandag 16. september 2013»

21-6. Det er tallenes deilig klare tale. Vi kan konstatere at Vålerenga er i medvind om dagen. Det ble 12-0 i serieåpningen i hockey, mens både damene og herrene vant dramatiske oppgjør i den usannsynlig vakre sporten, fotball!

Seieren mot Stjernen

Anders_Grydeland_Stjernen-Valerenga_0-12_GetLigaen2013_2014-017
Da sklir pucken igjen, noen var sikkert bekymret for seriestarten med poengplukkere som donatibrødrene borte. Vel, vi viste mot Stjernen at også årets mannskap i praksis ligger en divisjon over gutta fra Fredrikstad. Så får de følgende matchene vise hvor skillet i norsk hockey går, neste ut er hjemmekamp mot Storhamar på torsdag. Det er kamper som tradisjonelt er tette og en opplevelse man bør få med seg selv om fotballen fortsatt humper.

Bilder fra kampen kan du se her.

Andrelaget mot Førde i kveld

Rekruttene har både i kampen mot Molde særlig, men også Kastrati i går viste at rekruttlaget ikke er en gjeng halvfeite karer på vei mot pensjonstilværelsen. Fremtiden kan være her før du får sagt «skarrepakket tapte» og i kveld kl 18 i Vallhall kan du se gutta prøve å få revansje for tapet mot Førde i vårsesongen. Kampen streames som vanlig på dittoslo.no.

Kampanjejournalistikk, forhåndsdømming og urent trøndertrav

Følg med på VPN i dagen fremover, vi fortsetter vårt fokus på hva som gikk galt i norsk fotball, da TV2, NFF og påtalenemda konkurrerte i å være mest fordømmende på tynnest mulig grunnlag i det som kan vise seg kun å ha vært et sidespor for kampen om presidentvervet i NFF. Var TV2, resten av media og påtalenemda kun marionetter i kampen for å holde Erik Loe ute av kampen mot upopulære Yngve Hallèn, som vel bare er/var likt i Sogndal og Rosenborg, eller forelå det en reell bekymring? Sjekk også artiklene som ligger ute!

Trondheims Ørn grusa av damene

Det var hockeyresultat i Vallhall på lørdag også. Denne gangen ble det 5-3 over den litt falne storheten fra Trondheim. Ørn har hatt samme utviklingen som RBK, men ligger to år foran skjemaet til herrelaget fra samme by. To mål av Hanne Mellingseter før hun måtte av med brukket nese, før trønderne utlignet. Marte Berget sendte oss i føringen før trønderne igjen utlignet. Det er bare det at vi har Solveig Gulbrandsen som smekket inn to mål i andre omgang og sendte de hjem slukøret og tomhendte. Vi gleder oss til semifinalen når vi ser sånn gutsing. Takk, damer, takk!

Skarrepakket skåret 3 og tapte

Valerenga-Brann_4-3_Tippeligaen_2013-100
De var høyt oppe bergenserne med Erna Solberg i spissen etter 3-1 til pause. Hvor sjukt deilig er det da når Børven og Berre ordner biffen. Enda deiligere når det er unge Kastrati som drar av halve venstresiden til Brann før han klinker ballen midt i hodet på Børven på tre meters hold. Det gjør vondt der og da, men ingenting er som å ligge under mot et hatlag, se dem juble og feire, for så å gi dem smekk, buksevann og prikkedøden de siste minuttene av kampen. Hvilken herlig revansje for bortetapet! Med seieren har vi også betryggende avstand ned til bunnlaga og er snart forbi LSK slik vi pleier.

Bøtter av bilder fra kampen er lagt ut.

Vålerenga i dag

Se matchball på TV2, med verdenspopulære Morten Berre som homecoming prins og fotballstjerne over i uniten, men det får vente til du har vært i Vallhall og sett rekruttene feie over Førde? På veien kan du lure på om denne er for tørr for Freddy Fender: Hva het Førde, før det?

En kommentar til «Dagboka mandag 16. september 2013»

Legg igjen en kommentar