Dagboka fredag 13. september 2013

Vi tror ikke aktor drar overgangsfarsen inn for Lagmannsretten, men NFF er troende til litt av hvert, så helt over er det dessverre ikke   Frifunnet, renvasket og restituert Gunnarsson-saken viser at du virkelig ikke kan stole på media og bør være skeptisk til å forhandle med RBK. Vålerenga og de tiltalte kan prise seg … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. september 2013»

Vi tror ikke aktor drar overgangsfarsen inn for Lagmannsretten, men NFF er troende til litt av hvert, så helt over er det dessverre ikke

 

Frifunnet, renvasket og restituert
Gunnarsson-saken viser at du virkelig ikke kan stole på media og bør være skeptisk til å forhandle med RBK. Vålerenga og de tiltalte kan prise seg lykkelige over at saken ble behandlet av de alminnelige domstoler og ikke av NFF’s klovnete amatører. Les Asker og Bærum tingretts knusende frifinnelse, i en grundig, lettlest og klar dom. Dommen laster du ned her

NFF: – Fornøyd med avklaring
Norges Fotballforbund sier i en pressemelding at de er glad saken er avklart.

– Vi er glade for at retten nå har kommet med en konklusjon. Saken har vært en stor belastning for involverte parter og skadelig for norsk fotballs omdømme, sier fotballpresident Yngve Hallén.

NFF bekrefter at doms- og sanksjonsutvalget venter på endelig utfall i saken før de behandler anmeldelsen fra påtalenemnda.

Hvem skader norsk fotballs omdømme?
Fotballpresidenten prøver å slippe unna med at det er selve saken som har vært skadelig, ikke NFFs håndtering av den. Nå er saken rettslig belyst og samtlige tiltalte er frifunnet. De som ble fremstilt som kriminelle, løgnere og menneskehandlere, som Erik Loe sa til VG-nett i går , vant en knusende seier i tingretten. Nå venter oppgjøret med NFF og fotballens eget lovverk som lever sitt eget liv fjernt fra de lovene samfunnet forøvrig forholder seg til. Er det noe som skader fotballens omdømme er det vel nettopp sånne Mikke Mus-opplegg som Truls Haakonsen velger å kalle NFFs interne rettssystem i et intervju med TV2-sporten.

Det eneste som kan redde omdømmet til Hallén & Co er en uforbeholden unnskyldning til dem NFF har ødelagt to års livskvalitet for. Om den unnskyldningen ikke kommer og om påtalenemnda fortsetter plaginga av de involverte, venter vi at valgkomiteen finner en annen kandidat til toppvervet på fotballtinget til våren.  Hallén i presidentstolen til 2016 er garantien for alvorligere skader på fotballens omdømme.

Les også:

 

Hva i all verden er det de går på i Norsk Toppfotball?
Når tilskuertallene synker og seertallene stuper, hva er da konklusjonen? Jo, selvfølgelig den at interessen for norsk fotball er stigende. Les Aftenposten i går så kanskje du skjønner hvorfor. I så fall er du like glup som lederne i NTF.

Vorspiel på Fyrstikktorget
Endelig fotball igjen. Søndag kommer Brann og vi varmer opp på Fyrstikktorget. Sjappa holder åpent fra klokka 14 til 15.30, mange gode tilbud. Karoline pub og Spiseri åpner kranene og selger burgere samtidig. Ekstraordinære middager loddes ut, én med en kjent prest fra Vålerenga og to med to av spillerne på A-laget. Hvem? Følg med på vif-fotball.no i dag. Og selvfølgelig levende musikk: Du & jeg og Kjell

Ellers

  • Siste versjon av Bohemen Live (episode 12) ser du her på dittOslo.no
  • Vålerenga damer mot Trondheims-Ørn i Vallhall lørdag klokka 15. Billetter kr.50 – gratis opp til 18 år
  • Hockeystart i Fredrikstad mot Stjernen lørdag klokka 16

 

Legg igjen en kommentar