Dagboka fredag 23. august 2013

Voff. Siste hundedag og nok en røtin dagbok.   Trener eller ambassadør? Forbundet ser seg om etter en mann med de rette verdiene, en landslagssjef godt forankret i verdigrunnlaget og lojaliteten norsk fotball skal stå for. Yngve Hallén mener det blir for snevert bare å vurdere sportslige kriterier og sier til VG-nett at landslagssjefen har … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23. august 2013»

Voff. Siste hundedag og nok en røtin dagbok.  

Trener eller ambassadør?
Forbundet ser seg om etter en mann med de rette verdiene, en landslagssjef godt forankret i verdigrunnlaget og lojaliteten norsk fotball skal stå for. Yngve Hallén mener det blir for snevert bare å vurdere sportslige kriterier og sier til VG-nett at landslagssjefen har en ambassadørrolle for norsk fotball. Det er en profilert sjef. Han har ansvar for en liten, men svært viktig del. Det er en person hele Fotball-Norge skal føle seg representert av.

Hvor pompøs går det egentlig an å bli?

Rettssaken
Vår tiltalte i overgangssaken, Truls Haakonsen, intervjues på VG-TV. Vi anbefaler  å sette av sju og et halvt minutt på videoen
– Jeg unner ingen dette . Noen smaksprøver:

– I retten kom du med noen stikkere underveis både til påtalemyndighetene, påtalenemnda og media

– Jeg syns jeg var meget forsiktig. Det iboende raseriet skal jeg la ligge til rettsaken er over

– Du sier du aldri ville gitt mer enn en og en halv million for Gunnarsson. Det var spekulasjoner i media om at overgangssummen hadde vært fem millioner. Hvorfor gikk ikke Vålerenga ut og korrigerte det hvis det var helt feil?

– Vi korrigerer aldri pressens feilaktige opplysninger rundt spilleroverganger. Skulle vi ha flydd rundt og løpt etter dere på alle feila dere skriver i disse spekulasjonssakene deres, så hadde den jobben vært en stilling alene

Prøvehåkki
Vålerenga revansjerte seg og vant 4-2 over Frisk på Jordal i går. For ti dager siden vant Asker-laget 5-1. Første periode var et fyrverkeri. 3-0 (Jonas Oppøyen, Cato Cocozza, Mark McCutcheon) etter sju minutter, skuddstatistikken 13-7 i Vålerengas favør. Andre periode ble jevn, men det var  bare Frisk som skåra. To ganger til og med. Erik Follestad Johansen satt spikern midtveis i sluttperioden.

Treningskampene før sesongstart:

Vålerenga – Rosenborg 7-2 (3-1, 2-1, 2-0)
Frisk Asker – Vålerenga 5-1 (2-0, 1-1, 2-0)
Storhamar – Vålerenga 3-3 (0-2, 2-1, 1-0)
Vålerenga – Frisk Asker 4-2 (3-0, 0-2, 1-0)

Seriestart i Fredrikstad lørdag 14. september Stjernen – Vålerenga

Juniorfotball
Vålerengas håpefulle delte poengene med Sarpsborg i interkretskamp på Valle Hovin kunstgress i går. En skuffet Vålerenga-trener har aldri sett laget sitt gjøre to så forkjellige omganger som i går. Tre mål til Niclas Castro og et trøstemål til Sarpsborg før pause. I stedet for å fortsette likvideringen var det Sarpsborg som sto for skåringene i andre omgang. Sluttresultat 3-3. Utlikningsmålet kom på overtid. Surt.

– For en rekrutt-stall som har hatt mye motgang den siste tiden er det ekstra tungt å miste alle tre poengene i en kamp hvor laget er så totalt overlegent, skriver vif-fotball.no

Vålerenga i dag
Gjesp

3 kommentarer til «Dagboka fredag 23. august 2013»

Legg igjen en kommentar