Dagboka mandag 13. mai 2013

Alt annet enn perfekt helg. Herrene tapte borte mot Haugesund og damene tapte hjemme for pippipene.  Alt er heldigvis ikke helt svart, vi har en keeper som leverer varene og Ogude slapp gult kort i Haugesund. Er Kjetil Rekdal rett mann? Det er bare å beklage til en samlet norsk presse, men her får dere … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. mai 2013»

Alt annet enn perfekt helg. Herrene tapte borte mot Haugesund og damene tapte hjemme for pippipene.  Alt er heldigvis ikke helt svart, vi har en keeper som leverer varene og Ogude slapp gult kort i Haugesund.

Er Kjetil Rekdal rett mann?

Det er bare å beklage til en samlet norsk presse, men her får dere ikke mat av dagboka. Dagboka mener det ikke er noe spørsmål, og om det en gang i fremtiden skulle bli det er svaret uansett et rungende JA!

Etter å ha sett hvordan Aalesund har fremstått under Rekdal, med relativt høyt balltempo i lengderetningen er det litt underlig å se at vi fortsetter der vi slapp i fjor i Vålerenga. Når det låser seg ruller vi fortsatt ball på tvers og det føles som om alle er giddalause, motlause og uten evner. Dagboka veit det snur, men spillestilendringen som må komme, tar bare lengre tid en den optimistiske forventninga jeg hadde da I kom. Sånn er det og sånn blir det!

Tap, tap og tap!

Etter å ha vært på toppen av verden i ishockey har vi møtt hverdagen, først most av Canada og Sverige og i går viste Sveits oss at vi fortsatt er en drittunge i hockeyverden. Vi krysser fingra og håper at vi tar Tsjekkia slik at vi får en ny hederlig kvartfinaleerfaring. Ok, det ble mye gåing rundt grøten, men vi gleda oss ikke til å skrive at det ble tap både mot Haugesund og lillestrøm i helga. Lyspunktet kommer forhåpentligvis i kveld, når andrelaget jakter sin femte strake seier. De møter Kvik-Halden og som alle andre som er i Halden,så legges det trolig inn tur for køttbullar og tobakk, enten i pausen, eller rett etter kampslutt.  Hvis du har slutta å røyke og har full fyser anbefaler vi livestraemen til dittoslo.no, sendinga begynner kl. 18.

Billetter til bortekampen mot Sarpsborg

Vi holder oss i Sverige og har gladnyheter fra sjappesjef Veie.  Har gitt oss informasjon om at Vi har fått tilgang på 540 plasser til borteseksjonen mot Sarpsborg, 300 ståplasser a kr 140,- og 240 sitteplasser a kr 140,-.  Ekstremt korte frister, men vi har purret på info fra Sarpsborg nå snart i 1 mnd og først i dag fikk vi det vi trengte. Sesongkortinnehavere har forkjøpsrett nå tirsdag og onsdag 14. og 15. mai. For ett sesongkort kan du kjøpe 1 billett. Resterende billetter selges til klanen/klubbens medlemmer uten sesongkort fra 16. mai.

Statister søkes

Her stiller kanskje hele a-laget opp.. Nei, spøk til side, Oslo Nye Teater lager teaterforestilling om Vålerenga 100 år. Forestillingen heter «Neste kamp!». I den forbindelse lages det nå noen reklamefilmer for forestillingen. Filmsnuttene skal vises på Ullevål stadion i pausen på VIFs hjemmekamper og i digitale medier.  Reklamefilmene skal lages 16. mai og de ønsker seg 15 supportere.  Oppmøte på Jordal kunstgress (utenfor ishockeybanen) kl. 10:30 (avsluttes kl. 12:00). Antrekk: Vanlig bukse og skjorte, ta med VIF-hettegenser og skjerf i tillegg.

Alle som stiller opp får 4 forestillingsbilletter som takk!

Oppdraget går i hovedsak ut på å ”tråkke” på en Lyn-spiller og synge en supporter låt fra en tribune på Jordal.  Nærmere instruksjoner blir gitt av instruktør. Høres dette moro ut, det gjør det vel strengt tatt, påmelding skjer til magnus.giving ÆTT oslonye.no.

Vålerenga i dag

Slikke sår og se på stream fra svenskegrensa.

Legg igjen en kommentar