Dagboka fredag 10. mai 2013

Jada, endelig blei det seier og tre poeng for damene! Søndag blir det storoppgjør i Vallhall når Lillestrøm kommer på besøk samtidig med at herrene er i Haugesund for å bruke sildefolket som rundingsbøyer. Legg til at regnet har slutta og det er fredag så forstår du hvorfor det er fett å være Vålerengasupporter om … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. mai 2013»

Jada, endelig blei det seier og tre poeng for damene! Søndag blir det storoppgjør i Vallhall når Lillestrøm kommer på besøk samtidig med at herrene er i Haugesund for å bruke sildefolket som rundingsbøyer. Legg til at regnet har slutta og det er fredag så forstår du hvorfor det er fett å være Vålerengasupporter om dagen. 

 

Bergensere er noe dritt, derfor vinner vi

I går reiste våre kvinnelige fotballspillere til Bergen for å trille ball. Før avreise kunne kaptein Hanne Mellingsæter opplyse om at alt var klart, inkludert pass: [tweet https://twitter.com/hannemelling/status/332384266656829440] Det er vakkert med fotballspillere som har hjerne som supportere.

Om kampen sies det at det hverken var spesielt velspilt eller flott, men fotballmagasinet kan fortelle at Vålerenga tok ledelsen før Sandviken utlignet relativt raskt. Så ble det både annullert mål og så godkjent mål for østkantjentene. Dermed viste lystavla 1-2 da dommeren syntes det fikk være nok og vi noterer oss 3 poeng i boka.

Becky Angus scoret mot Sandviken
Becky Angus scoret mot Sandviken

 

 

Kamp mot Lillestrøm søndag 

Allerede søndag skal damene i ilden igjen. De skal møte et lag fra Romerike som er sammensatt av de forskjellige bygdelaga der oppe og understreker det hele ved å kalle seg Lillestrøm og spiller i gule drakter. Så langt denne sesongen har våre damer stort sett vist vilje og evne til å sparke ball, selv om marginene ikke helt har stått på vår side. Søndagens kamp blir nok ingen tur i parken, Lillestrøm er gjennom oppkjøp blitt en av de klare favorittene i Toppserien.

Allikevel veit vi at Vålerenga vil gi dem kamp til døra og gode opplevelser når kampen sparkes i gang 15:00. Med andre ord er det ingen grunn til ikke å møte opp i Vallhall.

Kan du trikse?

Oslo nye teater setter opp Vålerengaforestilling til høsten. Da trenger de en kar på 12-14 år som kan hæppe med kula og vise seg litt fra på scena. Søknadsfristen er allerede 13. mai. Er du interessert? Du finner informasjon om audition hos Klanen.

Turen går til Haugesund

Vålerenga viste antydning til å klatre litt på listene, så kom tapet mot Hønefoss og satt effektiv stopper for den øvelsen. Til søndag er Haugesund motstander, et lag som akkurat nå ligger på 8. plass. Det er helt uakseptabelt! Den plassen på tabellen er vår. Seier mot Haugesund er ikke nok til å erobre den plasseringa, men det er klart at vi må klare å forsvare den. Ellers blir sesongen nedtur i forhold til fjorårets.

Dagboka har ingen konstruktive forslag til hvordan Hagesund skal slåes. Eneste som er sikkert er at vi ikke kan satse på egne ferdigheter, antagelig må det skitne triks til. Allerede nå bør noen ha reist vestover for å preppe Haugesunds shortser med kløpulver eller lure store mengder tabasco i fredagstacoen. Andre muligheter er det vanskelig å se for seg.

Valgets kval

Dermed står man med valget. Damene spiller 15:00 i Oslo mens herrene spiller 15:30 i Haugesund. Tar man turen til Haugesund eller satser man på TV? Vil man se menn som oppfører seg som kjerringer eller vil man se kjerringer med løvens hjerte? For dagboka er valget relativt enkelt. Det er morsommere å se spillere som har det gøy med det de gjør enn å se spillere som loffer rundt og lurer på hvordan de skal investere lønna.

Vålerenga i dag

– Bohemen har quiz

– Vertshuset har øl

– Vi alle har 3 poeng fra Bergen

– Ta en titt på Bohemen live, det er sikkert stille på jobb allikevel

2 kommentarer til «Dagboka fredag 10. mai 2013»

  1. Hvem bryr seg om damefotball når dere ble rævpult på staddaen? Nå er det forøvrig vi som ligger på sølvplass, mens det er vålerengen som ruller seg i driten rett over kvalik. Rett over ODD. Dere får ha en fortsatt god helg, og fortsette med å ta trøst i ting som ikke betyr en tøddel. 😉

  2. En god og dekkende scrolle add på sida for tida 😀

    Er vel ikke mer å si enn en kjempe promp når hovedstads laget drar til ett svaberg på nordsjøkysten for å bli pissa på.. Ett svaberg som på toppen av det å ha ett tippeliga lag også stiller ett adecolag.

    Vel, det er snart 16 mai og en ny mulighet for å bli,,,tja pissa på,,, ?

    Ære være til siste slutt.

Legg igjen en kommentar