Dagboka torsdag 25. april 2013

Hei, vennen min. Tøff uke? Tøff sesongstart? Mye kjeft? Føler du deg lurt? La oss snakke om det. Sett deg ned i den bitre armkroken min og la mine rue hender stryke ditt myke kinn. Stakkars Demar og Aalesund Demar Phillips i Aalesund er på privatreise til Jamaica, og kan ikke spille mot Vålerenga lørdag, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 25. april 2013»

Hei, vennen min. Tøff uke? Tøff sesongstart? Mye kjeft? Føler du deg lurt? La oss snakke om det. Sett deg ned i den bitre armkroken min og la mine rue hender stryke ditt myke kinn.

Stakkars Demar og Aalesund
Demar Phillips i Aalesund er på privatreise til Jamaica, og kan ikke spille mot Vålerenga lørdag, melder Aftenposten. Stakkars Demar som ikke får valse over det surrete Vålerengalaget, men må i stedet sløve på beachen med en kald øl og jazztobakk rett fra busken. Men vi tror på deg, vennen min. Det vil bli bedre. Du kommer tilbake til kulda, Direktør Hoff blir letta og du kan kjempe mot nedrykk på høsten. Alt blir bra igjen.

Stakkars Vålerengas markedsførere
I reklamen du ser på DittOslo.no står det at du må komme på stadion for å se Mos mose Aalesund. Rent utenom at Mos (eller Vålerenga) ikke akkurat moser noe i dag, viser tekstforfatteren Jone Samuelsen-takter. Men vi tror på deg, vennen min. Det vil bli bedre. Mos vil spille igjen, og du vil få skryt for dine ordspill. Alt blir bra igjen.

Stakkars Tore Bollingmo
Redaktøren til DittOslo.no har skrevet en leder om at de som ikke holder skikkelig med Vålerenga burde holde litt mer med oss. Det er snilt av han å prøve med litt hjelp, men det minner nok litt om Sandefjord-supportere som står på brygga for å ønske Klanen velkommen. Det blir egentlig bare flaut. Vi hater alle, alle hater oss. Vålerenga er en identitet folk skal komme til fordi den er unik, ikke fordi folk skal støtte Oslo. Men vi tror på deg, vennen min. Det vil bli bedre. Vi vet DittOslo.no vil profilere seg på Vålerenga og de klarer nok å få noe ut av det. Alt blir bra igjen.

Og, vennen, du kan se reaksjonen til ordføreren i Bohemen live. Da blir det nok helt sikkert bra. På ordentlig.

Stakkars andre Oslo-supportere
Overraskende nok (særlig) lar supportere av mindre klubber i Oslo seg jekke opp av Bollingmos utilslørte forsøk på å live opp debattforumet sitt. Det er jo en gyllen sjanse for dem til å slenge dritt om Vålerenga og samtidig profilere sine små drittklubber et eller annet sted, selv på et mer begrenset nettsted. Men vi tror på dere, småvennene mine. Det vil bli bedre. En gang spiller Vålerenga mot dere igjen, enten det er cupen eller til og med serien. Alt blir bra igjen, tro meg.

Stakkars Vålerengas nettsider
Vålerenga fotball kjører en undersøkelse om sine nettsider på sine nettsider. Du kan mene noe der, for eksempel om hvordan det suger at alle klubbenes sider er like. Men at det innholdsmessig er mye ok der. Userneeds er nok glad for panelmedlemmene de rekrutterer her, og klubben vår har igjen blitt utnyttet av andre folk som vet at merkevaren vår er fin å koble seg opp mot. Men kanskje fikk man noen fine svar som hjelper å gjøre sidene bedre? Eller kan man ikke endre noe uten å spørre NTF? Men vi tror på dere allikevel. Det vil bli bedre. Dette er ikke slutten av verden, og dette er ment som konstruktiv kritikk for at dere skal være så bra som mulig. Alt blir bra igjen! En gang

Stakkars Cmore
I Bergensavisen klager de sin nød over at seertallene for deres sendinger ikke er presise og de da har fått mye unødvendig kjeft for små seermasser. Og de har jo rett. Uansett om tallene skulle variert fra 30 000 til 80 000 er det tross alt få som ser på betal-TV. Og det visste NTF da de signerte. Det er faktisk synd på Cmore som får kjeft for en forventet kveling av sponsoreksponering. Vi tror på dere, vennene mine. Det vil bli bedre. Nils Røine og hans allierte vil måtte ta sin hatt og gå. Og dere vil igjen få kjøpe norsk fotball til en milliard for så å få gjemme det bort til et begrenset antall abonnenter mens alle de Bollingmo vil ha til å mobilisere, heller går på båtmessa og skitur. Alt blir bra igjen.

Stakkars Stian Ohr
E24 forteller om norske toppfotballspillere som har latt seg lure av en «DNB-agent» med sitt spareprodukt som skulle gi stor avkastning. En skikkelig bombe er det at blant spillernavnene som preges av litt mindre rakettforskning og litt mer fotballspillere, finner vi Stian Ohr. Det minner meg om han ene kameraten min som alltid blir med i pyramidespill og tror han tar toppgevinsten i Lotto. Her tror vi strengt tatt ikke på bedring, her har vi ikke noen trøstens ord. Men vi håper at blir bra igjen, Stian.

Vålerenga i dag
Kom og få en kos. Eller to.

Legg igjen en kommentar