Dagboka torsdag 4. april 2013

Vi har fått en ny venstreback. Vi har et liv, det har ikke mer provinsielle folk. Og Vålerenga hockey tar nok et steg mot enda en bøtte. Livet er faen meg godt. Velkommen, Jan Lecjaks Det er nesten skummelt. Vålerenga har i to kamper vist et forsvarsspill som er litt vel dodgy. Og da kommer … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. april 2013»

Vi har fått en ny venstreback. Vi har et liv, det har ikke mer provinsielle folk. Og Vålerenga hockey tar nok et steg mot enda en bøtte. Livet er faen meg godt.

Velkommen, Jan Lecjaks
Det er nesten skummelt. Vålerenga har i to kamper vist et forsvarsspill som er litt vel dodgy. Og da kommer nyheten om at vi har signa en venstreback, gitt. Her skal det skje ting.

Lecjaks (øv på uttalen, folkens) kommer på utlån ut sesongen fra Young Boys i Sveits, gamleklubben til han sketsjen Mini Jakobsen og ikke minst Lars Bohinen, mannen med mange jern i ilden og et av Vålerengas flotteste mål mot Bryne.

– For meg er det en sjanse til å få spilletid. Jeg fikk ikke så mange sjanser i Young Boys. Jeg er veldig glad for å kunne komme hit for å spille, sier han til klubbens sider.

– Vi har fulgt Jan en god stund, og han er en type venstreback som vi mener vil styrke Vålerenga både defensivt og offensivt. Jan er en offensiv og rask spiller, sier Rekdal samme sted.

Dagboka tror Rekdal har mange kontakter, og vi tror han kan fotball ennå. Det vil si at vi tror Jan er en spennende fyr og vi gleder oss til å se han spille. Dæven, som laget endrer seg – det skjer virkelig ting.

Du tror DU mangler et liv?
Du står opp om morran. Du er trøtt, du spiser ikke nok vitaminer. Du hater jobben din. Sjefen er et rasshøl. Kredittkortet er maxa etter nok en kveld på Bohemen. Dragen maser om at du må rydde. Du fryser når du venter på T-banen som du må ta fordi bilen er tom for bensin. Pølsa fra Narvesen er kald, og du fikk en solid baksmell. Tannlegen har innkalt deg igjen for rotfylling, og du er sår i rassen etter en altfor sterk kebab på veien hjem i går.

Allikevel ser du mot den vålerengablå himmelen og ler høyt i lykkerus (og folk på banen tror du er koko). Hvorfor?

Fordi du ikke er fra Skien og fordi du ikke holder med det som er Norges desidert dølleste lag. Du har et liv, og du vet at folk derfra ikke har det. De har ikke et fotballag de kan være stolt av en gang. De har ingenting. Det er dem det er synd på.

På statistikksiden i Klanens og VPNs publiseringssystem kan vi se hvilke søkeord folk har brukt for å finne VPN. I dag har noen brukt søkestrengen «Jeg knullet broren min i baken» for å komme til oss.

Da lurer Dagboka på 2 ting:

1) Hvilken side fant han?

2) Hva taler for at han IKKE er fra Skien?

Strandfeldt var ubrukelig, ikke slem

Til Aftenposten mener bøddelen Martin Strandfeldt at han ikke knakka nakken til Tyler Donati med vilje. Kølla skal ha hengt seg opp i Ryan O´Marra og da den løsnet var skallen til Tyler i veien. VPNs bildeserie viser nødvendigvis ikke at Strandfeldt tar feil, men den viser i tilfelle at han er i ansiktet til Ryan også. For noen folk norsk hockey har funnet i Sverige.

Henger Strandfeldt seg fast i O´Marra? Døm selv.
Henger Strandfeldt seg fast i O´Marra? Døm selv.

 

Svaret på om Strandfeldt spiller kveldens kamp får vi først svar på når dommen disiplinærutvalget er klare i løpet av formiddagen. Jan Tore Kjær virker i hvert fall klar på at Strandfeldt får ferie om vi skal dømme ut fra denne lille utvekslingen på twitter:

 


 

 

Forøvrig kan vi melde at…

  • Hockeygutta valsa over «Oilers» i første semi. Kl 1900 er det duket for nok en kjip opplevelse for millionærene fra oljebyen, denne gangen hjemme i deres ishall. Vi gleder oss. Og det går mot fullsatt Jordal på lørdag, kjøp billett før det er fullt!
  • Poesi vil aldri bli det samme, takk til Jone Samuelsen. Mer kommer…

[rev_slider oddvif2013]

[poll id=»4″]

[poll id=»5″]

Vålerenga i dag
Oilers vs Vålerenga hockey. Bare en av dem er et skikkelig hockeylag.

3 kommentarer til «Dagboka torsdag 4. april 2013»

Legg igjen en kommentar