Dagboka onsdag 27. mars 2013

Diego Calvo har ennå ikke fått arbeidstillatelse, men påsken er undrenes tid og han spiller kanskje mot epleskrottene mandag. Men det gjør ikke Ruben for han må eventuelt hentes først. Ikke akkurat dagen før dagen denne onsdagen selv om det er skjærtorsdag i morgen. Noen stålsetter seg for timer i bilkø, andre skriver handleliste for … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 27. mars 2013»

Diego Calvo har ennå ikke fått arbeidstillatelse, men påsken er undrenes tid og han spiller kanskje mot epleskrottene mandag. Men det gjør ikke Ruben for han må eventuelt hentes først.

Ikke akkurat dagen før dagen denne onsdagen selv om det er skjærtorsdag i morgen. Noen stålsetter seg for timer i bilkø, andre skriver handleliste for morgendagens harrytur, men hva har det med Vålerenga å gjøre? Ingenting har noe med Vålerenga å gjøre i dag så dagboka får bli som den blir. Det var ikke mye i går heller, bare litt, men det var i tillegg veldig langt borte. Helt bort til Mellom-Amerika måtte vi for å få ferten av vålerengarelaterte nyheter. Nå er det ingen nyhet at vår nysignerte kantspiller Diego Calvo skårer mål, men landslagsmål har det vært lite av, kanskje mest på grunn av at han ikke har spilt mer enn to landskamper som innbytter, men i går skåret han sitt første og Costa Ricas andre da Costa Rica banca Jamaica 2-0 og gikk opp på andreplass, ett poeng bak Panama i VM-kvalik gruppa. Diego – mmm så godt å smatte på det navnet – kom innpå etter et kvarter i andre omgang. Vålerenga-kollega Giancarlo González spilte som vanlig hele kampen.

Se skåringa og les mer: Calvo scoret for Costa Rica (vif-fotball.no)

Ellers merker vi oss at både Rudolf og Rudi har navnedag i dag, men ikke Ruben. Men det er Ruben vi har hørt mest om selv om det var feil Ruben, ikke rubinen i pølsa lissom, men likevel. Vi er ikke så gode på landsmål og ishavsdialekt, og da vi leste Nordlys gikk det så fort i svingene at vi trodde det var Ruben Yttergård Jensen som var på vei til Vålerenga. Men det var det altså ikke, og det er ikke sikkert om Ruben Kristiansen er det heller.

Henter Vålerenga endelig en hentesveis for å få skikk på et hårete forsvar?
Henter Vålerenga endelig en hentesveis for å få skikk på et hårete forsvar?

Men Vålerenga trenger styrke i forsvaret og Nordlys forstår det sånn at Rekdal vil hente mannen før overgangsvinduet stenger den 5. april. Sportsdirektøren i Tromsø forstår derimot ikke noe som helst, han har ikke registrert noen henvendelser om noen av spillerne i stallen eller naustet eller gammen eller hva det kalles der oppe i torskeland. Uansett hadde det vært digg endelig å få en back med antydning til hentesveis – det er altfor lenge siden Bamse’s dager nå, den bakre firer’n er altfor hårete.

Les også: Kan havne i Vålerenga (nordlys.no)

Hva mer? Jo, Oilers-trener sier til Aftenposten at han tror laget hans kan slå Vålerenga i finalen. Det tror ikke vi, men gratulerer likevel den tapende finalisten med opphenting og overkjøring i skauen i går kveld.

Men nå har vi ikke tid til å skrive mer for vi må gjøre oss klare til påskens blodigste eventyr, thrilleren på Klanens sider der andre episode publiseres klokka tolv. Spenningen er til å ta og føle på i denne grøsseren der forfatterne skriver:

Alle likheter med personer i virkeligheten er både tilsiktet og oppdiktet, men vi forteller aldri hva som er hva. Vondt ment er det i hvert fall ikke.

Les også: Hvem drepte Martin Borre – første episode (klanen.no)

Vålerenga resten av påsken
Den ekte brunfargen får du på Vertshuset og Bohemen

 

 

 

5 kommentarer til «Dagboka onsdag 27. mars 2013»

Legg igjen en kommentar