Dagboka mandag 25. mars 2013

Dagens finaleklare dagbok gir deg litt om vårt siste blodferske norgesmesterskap, gleder seg over å være finaleklare i NM i ishockey og fryder seg i gleden over at vår første hjemmekamp i Tippeligaen kommer nærmere og nærmere. Norgesmestre i U-20 i ishockey I ishockeyen kommer titlene tettere enn flatlus i Finnmark. At seieren kom etter … Fortsett å lese «Dagboka mandag 25. mars 2013»

Dagens finaleklare dagbok gir deg litt om vårt siste blodferske norgesmesterskap, gleder seg over å være finaleklare i NM i ishockey og fryder seg i gleden over at vår første hjemmekamp i Tippeligaen kommer nærmere og nærmere.

Norgesmestre i U-20 i ishockey
I ishockeyen kommer titlene tettere enn flatlus i Finnmark. At seieren kom etter å ha slått Lørenskog borte i siste finalekamp var naturligvis ikke noe minus, at det til slutt sto 1-8 gjorde ydmykelsen av bønda total og gleden naturligvis enda større.

Hockeyleder og pedagog Jan Tore Kjær
Jan Tore Kjær er et utømmelig opphav for sitater av den mer smårøffe sorten. Her siterer vi fra www.vif-hockey.no :

«– Dette er en viktig del av læringskurven for de unge Lørenskogspillerne, å bli pissa på av Enga.»

Man må nesten bare bli glad i den mannen!

Semifinaleklare etter seier i sudden
Det var ingen stor bombe, men gledelig er det uansett. Vålerenga slo i går Sparta – igjen, og vi er nå klare for finale. Motstander blir enten Lørenskog, mest ønskelig men minst sannsynlig, eller mer sannsynlig Stavanger Oilers. Oilers leder 3-2 i kamper etter at begge laga har vunnet alle sine kamper på hjemmebane. VPNs dagbokist er fortiden utskremt på ferie og gleder seg da med Klanens webradio, er du forhindret fra å gå på kampa er dette det nærmeste du kommer. En stor bukett med cred er sendt over til gutta som leverer gang på gang. I selve kampen kom Vålerenga foran, før Sparta utlignet og det sto 3-3 etter tre perioder.

Det ble bare noen sekunder i sudden, les 13, før Morten Ask satte finalepucken. Shampo var misfornøyd med spillet etter kampen, men nå får vi noen dager å preppe spill på, mens røkla avgjør hvem som får den store store ære det er å stå på motsatt side når vi spaserer inn bøtta.

Hjemmekamp mot Sogndal
Vi skal dvele med denne kampen utover i uka, bare minne om at Oslo skal farges i kongeblått denne mandagen som innleder april og Vålerengas hjemmekamper 2013. Mens hockeyen har bada inn titler er det nå I og gutta skal få ut det potensialet vi så i Bergen, men som dessverre forble uforløst.Her er det også mulig å ta med en nerdekompis gratis. Nerdekompis? Ja, jeg mener de skikkelige venna dine har vel allerede billett eller skal gå uansett. Nerden du drar med deg på mandag, kan få et helt nytt liv borte fra pc`n på prumperommet. Gjør noe nyttig – redd en hippie..

Daniel Fredheim Holm = Tina Wulf
Daniel Fredheim Holm viser at han må ha fulgt VPN`s avslørende Tina Wulf facts og i nettmøte på vålerengakeene dittoslo.no avslører han at han på samme måte som Tina Wulf kan gjøre det samme med en rosin som det Zlatan kan med en appelsin og Carew kunne med en fotball. Vi krysser fingra og håper at dittoslo.no arrangerer trikseduell med både ball og rosin mellom fotballguden Tina Wulf og han som har hele verden i sin hånd. Det vil være en duell som får Tombstone til å blekne!

Diego Calvo a-landslagsdebuterte med tap
Giancarlo González spilte hele kampen, mens nyervervelsen Diego Calvo fikk 18 minutter da Costa Rica tapte for USA i kvalifisering til VM i Brasil. Kort nevnes også at Christian Grindheim var ubenyttet reserve i fadesen på Ullevaal fredag og det var muligens like greit.

Treningskamp på La Manga
Vålerenga møtte Klepp til dyst mandag og det var naturligvis fløyelsfoten til Tina Wulf som avgjorde. Først dro hun inn et frispark ved stolperoten før hun satte et hjørnespark som Hanne Mellingsæter stanga i mål fra kloss hold. Vålerenga blir redusert til 10 etter to gule på Emelie, men Klepp reduserer bare en gang. I kveld venter Arna Bjørrnar kl. 19.

Vålerenga i dag
Glede seg til åpningsshowet på Rådhusplassen fra klokken 14 på mandag. Glede seg til Klanen som står samlet på Ullevaal igjen! Varme opp med tippeligadvden fra 2005. Hvilken kveld det tegner til å bli!

Legg igjen en kommentar