Dagboka onsdag 13. mars 2013

Forretten er fortært. Nam-nam! I dag glemmer vi at Vålerenga er i ferd med å selge navnet til stadion som styrelederen vår antyder ikke står ferdig før til 105-års jubileet i 2018. Vi glemmer at Finansavisen trikser med tall og presenterer Vålerengas dårlige kredittverdighet for 15 måneder siden som fersk. Men at lag som vinner … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 13. mars 2013»

Forretten er fortært. Nam-nam!

I dag glemmer vi at Vålerenga er i ferd med å selge navnet til stadion som styrelederen vår antyder ikke står ferdig før til 105-års jubileet i 2018. Vi glemmer at Finansavisen trikser med tall og presenterer Vålerengas dårlige kredittverdighet for 15 måneder siden som fersk. Men at lag som vinner det meste av treningskampene har en lei tendens til å drite seg ut når det gjelder, det glemmer vi ikke.

– Vålerenga bader seg enkelt til en ganske flatterende 3-2 seier!

Fra Klanens livereferat

Hamburger SV hadde ikke tapt en testkamp siden 8. desember. Seks treningskamper, mot blant annet Austria Wien (2-0) og Hertha Berlin (2-1) uten tap, og så kom Vålerenga. HSV stilte riktignok langt fra startelleveren, men Vålerenga er tross alt bare i oppkjøringsfasen, i motsetning til Hamburg.

Christian Grindheim er kåret til banens beste spiller av en enstemmig Frode Ræder  (KWRs tysklandskorrespondent)
Christian Grindheim er kåret til banens beste spiller av en enstemmig Frode Ræder
(KWRs tysklandskorrespondent)

Vi sier som Rune i Klanens Web-radio, på dette tidspunktet skal Vålerenga bare være gode nok til å slå Brann.

Og så knaller Vålerenga til og tar tre livsviktige poeng og skyver Hamburg ned til sjuende mens de selv inntar sjetteplassen i Bundesliga.

Aftenposten  skriver at Vålerenga møtte et sterkt Hamburg-lag.

Klubben nevner ikke noe om styrken til gårsdagens tapere i sitt kampreferat .

Klanen sier det som det er: – Vålerenga vant i Tyskland , vi aner egentlig ikke noe som helst mer enn det.

Børven:  Han var der igjen. To ganger, og han trengte bare to sjanser. På tide å oppjustere prognosene, Reka? Sjefen har sagt at Torgeir trenger femti sjanser for å skåre 15 mål denne sesongen. Ni mål hittil, men de er glemt når alvoret begynner lørdag.
Hirschfeld:  Klanens mann rapporterte at konkurransen mellom Kongshavn og Hirschfeld nok ikke bare er et spill for galleriet. Førstekeeperen vår virket bittelitt rusten og sein i oppspillene.
Mathisen:  Mediesjef Vangstein bedyrer at Alexander er med gutta kun som treningsgjest. Vi får vel tro på det da. Han fikk i hvert fall god trening i å slite benk.
Mos:   Ingen kommentar, vi verken så eller hørte noe, men vi leser at han gjorde et godt inntrykk. Når vi har sett hvor god Grindheim har blitt av å spille på B-laget i København, regner vi med at den effekten også vil gjelde Mos.
4-4-2:  Reka valgte denne formasjonen for første gang i år

Semifinaler mot Sparta
Det er temmelig håpløst at to forbund for lagidretter i lille Norge ikke gidder å se hva den andre driver med når spilleplaner skal spikres. En ting er at den første semifinalen mot Sparta på Jordal lørdag kolliderer med serieåpningen mot Brann. Like ille eller verre er det at den fjerde ishockey-semien går samtidig med fotballandskampen mot Albania. Irriterende.

Her er spilleplanen:
Vålerenga – Sparta  lørdag 16.3 kl 16
Sparta – Vålerenga mandag 18.3 kl 19
Vålerenga – Sparta onsdag 20.3 kl 19
Sparta – Vålerenga fredag 22.3 kl 19
Vålerenga – Sparta søndag 24.3 kl 17
Sparta – Vålerenga tirsdag 26.3 kl 19

Vålerenga i dag
Hente sesongkort i Sjappa. Ta med kvittering for klansmedlemskap 2013. Og skal du til Bergen må du kjøpe billetter i Sjappa før du drar, det er ikke billettsalg ved inngangen til bortefeltet på Brann Stadion

En kommentar til «Dagboka onsdag 13. mars 2013»

Legg igjen en kommentar