Dagboka onsdag 6. mars 2013

Det handler om enda ett seriegull i jubileumssesongen, det handler om overkjøring på is og det handler om uavhengige vålerengasupporteres foreløpige etterretningsrapport i RekdalLeaks-saken. Lukke øya og teller til hundre Det virka som om Vålerenga kjørte denne taktikken i bortemøtet med Stjernen mandag, i dag regner vi med at gutta finner på noe annet for … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 6. mars 2013»

Det handler om enda ett seriegull i jubileumssesongen, det handler om overkjøring på is og det handler om uavhengige vålerengasupporteres foreløpige etterretningsrapport i RekdalLeaks-saken.

Lukke øya og teller til hundre

Det virka som om Vålerenga kjørte denne taktikken i bortemøtet med Stjernen mandag, i dag regner vi med at gutta finner på noe annet for å underholde. Selv om det funka for spenninga sin del å gi Stjernen et forsprang liker vi bading av bønder enda bedre. Vi håper at gutta gjør som i forrige kamp og kjører over Stjernen fra første dropp, men med Vålerenga Hockey vet man aldri. Det er i hvert fall skåret 20 mål på to kvartfinaler og det tyder på en underholdende aften på Jordal Amfi. Det er snakk om to kamper før vi kan slappe av inn mot semifinalen.

Seriemesterskap i jubileumsåret – igjen

Vi gratulerer Vålerengas U20 lag i hockey med seriemesterskapet som deilig nok ble sikret med seier borte mot Lørenskog. Vi kan bli vant til å vinne noe hele tiden i år, men kjedelig blir det aldri.

Hockeynytt har snakka med Jørgen Karterud som blant annet sier følgende:

– Dette var utrolig deilig. Det er veldig kult å få være med på det her.

21-åringen kan være avslørt

Han garanterer neppe verken stapp fulle tribuner eller seriegull spilleren som rykteflommen både i Norge og Costa Rica vil ha det til er på veg til Norge og hovedstaden. Men en teknisk leken og rask høyrebent kantspiller kan bli et spennende bekjentskap om det er han og om han kommer til Vålerenga. Spilleren skal hete intet mindre enn Diego Gerardo Calvo Fonseca er opprinnelig fra Costa Rica, er 1.78 høy og er født 25. mars 1991. Han har spilt for Costa Ricas U20 lag uten å skåre veldig mange mål verken der eller i serien for Alajuelense. Om dette er riktig mann ser det i øyeblikket ut som han kommer i sommervinduet. Kjetil Rekdal startet rykteflommen, nå kan det se ut som en rekke unggutter med kviser og twitter har oppklart saken.

Draktauksjoner – draktene til brødrene Daniti

Klanens Webradio auksjonerer bort to matchbrukte og signerte
Donati-drakter fra tiden i Elmira Jackals, ECHL. Med følger også
sertifikat underskrevet av ECHL’s direktør. Pengene som kommer inn går til å dekke driftsutgifter ved webadion (les reiseutgifter).

Justin sin drakt står i 2500.- og Tyler sin står i 2000.- i øyeblikket. Gutta dominerte Mandagens kamp mot stjernen. Tyler hadde 5 poeng og Justin utlignet til 5-5 med sekunder igjen med et fantastisk skudd. Disse gutta kan bli legendariske i Vålerenga-sammenheng.  For å by på draktene, lik Klanens Webradio på facebook og by i kommentarfeltet under draktene!

Auksjonen er ferdig kl 23:59 i morgen torsdag 7. Mars!

Vålerenga i kveld

Først knuse Stjernen, deretter kose seg med øl og pizza, mens en sjekker twitter, selvsagt må du vite hvem høyrebacken er også. Det kan komme når som helst, eller aldri. Den som twitrer vet mer.

Rett før du sovner husker du på å bestille flybillett med Klanen Airways på billettservice.  Alle mann til Bergen!

By doing this, you will have the ability https://www.clevescene.com/cleveland/5-best-legal-research-paper-writing-services-by-american-college-studentsnew-headline/Content?oid=36401351 to know how to arrange your paper properly.

Legg igjen en kommentar