Dagboka mandag 4. mars 2013

Det ble bare uavgjort mot kasteballen Aalesund fredag og bading av Stjernen i første sluttspillmatch lørdag. Det er kortversjonen av både helga og dagboka denne mandagen tidlig i jubileumsåret 2013. Maskenissespilleren Herlige dager på ryktefronten. Hvem er stjerna og hvem er 21-åringen som er på veg inn. Tuller sotahjornetsvenner.no, eller er den nye offensive spilleren en … Fortsett å lese «Dagboka mandag 4. mars 2013»

Det ble bare uavgjort mot kasteballen Aalesund fredag og bading av Stjernen i første sluttspillmatch lørdag. Det er kortversjonen av både helga og dagboka denne mandagen tidlig i jubileumsåret 2013.

Maskenissespilleren
Herlige dager på ryktefronten. Hvem er stjerna og hvem er 21-åringen som er på veg inn. Tuller sotahjornetsvenner.no, eller er den nye offensive spilleren en garantist for fulle tribuner og seriegull. Vi tror vi vet at han er en høyrebeint kantspiller, som muligens er kompis med en tippeligaspiller som nylig er mester i Norge, eller et annet land. Dagboka driter i hva han heter, men gleder seg til tribuner som er så fulle at folk vil klatre opp i tretoppene med kikkert hele veien opp til Sognsvann for å se Vålerenga leke med bønda. Pokalskapet er ryddet og vi venter i spenning på at formalitetene skal gå i orden. Det kribler i kroppen som gammel hestelasagne på veg ut av systemet.

Uavgjort 1-1 mot Aalesund
Rekdal høres på kjent vis ut som vi har brutt en fysisk lydmur etter å ha spilt to kamper på tre dager, etter i perioder å ha blitt herja med mot Aalesund. Dagboka er enig i at det i perioder var bra, men mener samtidig at det i perioder var på grensen til pinlig. Dagboka trøster seg med at det ikke er i vinterferien det er viktigst å slå de oransje fra sofabygda i havgapet. Vi har fått brukt en del spillere de siste tre matchene og dette vil i historiebøkene gå under før-verdensstjerna-som-fylte-tribunen-og-garanterte-suverent-seriegull-med begge-arma-på-ryggen-epoken. Dette sagt uten at dagboka på noen måte vil fyre opp under åpenbaringsstemningen som råder på sosiale medier.

Stjernen fikk en på planeten (vg-style blødme)
Du skulle være bra edru om du klarte å holde tellinga i første sluttspillkamp, det stoppet nemlig ikke før vi hadde gitt både Stjernen og en dommer litt fik (Dagblad-style overdrivelse). Kuleramma stoppet på 9-0 mot et Stjernen som ikke en gang mødrene var stolte over i bussen hjem til Glommas utflod. Vi spår en ny tøff kveld for tellekorpset når hovedstadens stolthet i kveld avlegger Stjernen en visitt og forventer at kun  Stjernens kasserer og Vålerenga vil juble etter kveldens kamp. Vi anbefaler ellers dekning til f-b.no av sluttspillkampene med et interessant program etter 9-0 latterliggjøringen lørdag. Kjær klarte seg i sedvanlig god stil!

Damelaget shopper spillere
Bare de siste dagene har vi fått inn Ingrid Katrine Buer Søndenå og Julie Simonsen Solberg, to ungjenter som trolig kan være med på å heve nivået, både i tening og kamp, allerede i år. Fjorårets debutsesong legger grunnlag for et aldri så lite forventningspress i jubileumssesongen, Cecilie. En cupfinale og topp tre hadde smakt fortreffelig. Vi viste allerede i fjor at vi i enkeltkamper kan hamle opp med de aller beste. Og vi har Tina Wulf, den kvinnelige utgaven av overgangsvinduets store snakkis på herresiden!

Vålerenga i dag
Kjøre over  Stjernen i Fredrikstad!

Dagboka fortsetter å tråle youtube etter svake upopulære venstrebeinte kantspillere, slik at vi kan finne vår nye tribunefyller gjennom eliminasjon. Dagboka begynte i går og har allerede satt et rødt kryss over veldig mange spillere fra nivå fire i Georgia og Færøyene.  Jakten fortsetter!

En kommentar til «Dagboka mandag 4. mars 2013»

Legg igjen en kommentar