Dagboka mandag 19. november 2012

Mandagsdagboka markerer starten på silly season med ikke å skrive noe siden andre har skrevet det før oss. Silly, men sant. Det var det. Sesongen er over. Det er skrevet om siste kamp og Martins avskjed andre steder på VPN. Dagboka trenger ikke repetere det. Snart, i alle fall før jul, tilsettes en ny trener. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 19. november 2012»

Mandagsdagboka markerer starten på silly season med ikke å skrive noe siden andre har skrevet det før oss. Silly, men sant.

Det var det. Sesongen er over. Det er skrevet om siste kamp og Martins avskjed andre steder på VPN. Dagboka trenger ikke repetere det.

Snart, i alle fall før jul, tilsettes en ny trener. Klanen forhandler med Svennis, med det kan du lese mere om på Klanens sider. I det hele tatt er det veldig mye å lese på nye klanen.no for tiden. For eksempel Pyro-debatten som til nå teller seks grundige og saklige innlegg, og flere kommer. Hittil har vi spesielt falt for innlegget fra Klansrop-redaktøren: Jeg kjøper ikke denne pakka  Så langt har ildserien disse kapitlene:

 

Snart, i alle fall før eller etter jul, vi tror mest på det siste, skal Vålerenga og Lillestrøm dømmes og ilegges bøter. Overgangssaken skal få sin slutt og stadionsaken skal til politisk behandling. Vi tar det som det kommer. Det blir ikke i dag.

Om to, høyden tre, uker er terminlista 2013 så klar den kan bli. Hovedterminlista er for lengst banka gjennom på stalinistisk vis, og når det er såpass mye å stusse over på de grove trekkene der, gruer vi oss for hvordan det hele kommer til å se ut når detaljene skal passes inn. Mandagskampen er heldigvis borte, men det er dessverre noe som heter fredag.

For å ha noe å skrive om resten av uka og videre utover i vintermørket, velger vi nå å rasjonere på stoffet og la tastaturet hvile. I hvert fall til i morra.

Ha en fortreffelig internasjonal mannsdag!

En kommentar til «Dagboka mandag 19. november 2012»

Legg igjen en kommentar