Dagboka fredag 10. august, 2012

En ny unggutt, Ghayas Zahid, får prøve seg i a-lagstroppen i kveld mot Odd. Samtidig svirrer diverse rykter om spisser på vei hit og dit. Troppen mot Odd er publisert på vif-fotball.no, og der finner vi blant annet midtbanespiller Ghayas Zahid. Dette er samme mann som ble kåret til NTF U19-turneringas (tidligere JET) beste spiller … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. august, 2012»

En ny unggutt, Ghayas Zahid, får prøve seg i a-lagstroppen i kveld mot Odd. Samtidig svirrer diverse rykter om spisser på vei hit og dit.

Troppen mot Odd er publisert på vif-fotball.no, og der finner vi blant annet midtbanespiller Ghayas Zahid. Dette er samme mann som ble kåret til NTF U19-turneringas (tidligere JET) beste spiller i sommer. Forhåpentligvis får han minst noen minutter i kveld – gjerne for meg halve andreomgang etter at Vålerenga har gått opp i 4-0.

Resten av troppen ser slik ut: Lars Hirschfeld, Gudmund Taksdal Kongshavn, Benjamin Dahl Hagen, André Muri, Aleksander Solli, Andreas Nordvik, Simon Larsen, Giancarlo Gonzalez, Kristofer Hæstad, Bojan Zajic, Martin Pusic, Shola Akinyemi, Mohammed Fellah, Ahmed Suleiman, Morten Berre, Chuma Anene, Chad Barrett.

For som de fleste vet så er Fegor Ogude ute med brudd i ankelen, skadet er også Sidoine Oussou og Joachim Thomassen.

Spisser

Leser man listen over med en viss porsjon sunn skepsis er det ikke til å komme ifra at Vålerenga kanskje hadde vært tjent med en spiss. I og med at overgangsvinduet er åpent betyr det at det går en del rykter.

Kanskje Marcus Perdersen kan få et nytt låneopphold?

– Vi synes ikke det er riktig overfor Marcus Pedersen at han blir sittende på benken eller må spille på reservelaget. Klubben ser derfor på en løsning slik at han kan få spille mer fotball, sier sportsdirektør i Vitesse Arnhem, Ted van Leeuwen, til tv2.no, og fortsetter.

– En slik løsning er meget mulig. En spiller i hans alder trenger å spille fotball, og han gjorde det bra i Vålerenga. Men det er opp til spilleren selv også. Han må være enig, sier van Leeuwen.

– Vi har ikke gått noe videre i forhold til Marcus Pedersen i denne fasen her. Jeg har ikke mottatt noen signaler fra dem som har hatt kontakt der i så fall. Det er en løsning som ikke har vært diskutert, svarer Håvard Lunde samme sted.

Virker ikke brennaktuelt akkurat. Det samme kan kanskje sies om ryktene som hefter ved Odd spissen Torgeir Børven. I Aftenposten nekter i hvert fall Håvard Lunde på at det skjer noe som helst i den saken heller.

Og med den manglende aktiviteten i mente synes vi vi kan komme med et forslag: Dagbladet skriver nemlig at Moa muligens skal til Swansea for 28 millioner. Det er mer mer eller mindre samme sum som klubben nettopp har mottatt for Håvard Nielsen. Vi synes det derfor burde være svært nærliggende å hente Moa hjem. Tre millioner må det da være mulig å finne fram til et eller annet sted?

3 kommentarer til «Dagboka fredag 10. august, 2012»

  1. Vondt å si det, men må innrømme at jeg noe sjalu på RBK som henter spillere som Tarik, Mix og Reginiussen, mens vi bare sitter på gjerdet og ser…. Dette er spillere vi vet gjør det bra i Tippeligaen, samt at vi også nå har muligheter for å kjøpe disse da vi har pluss minus 30 millioner etter salg av Singh og Håvard… Det kommer vel en ung gutt fra Adecco/2 div eller noe ukjent fra utlandet som ikke vil heve oss og ikke tar "nivået" i Tippeligaen…… Savner tida hvor vi hentet kjente og gode spillere! Savner Siem!

Legg igjen en kommentar