Dagboka onsdag 8. august, 2012

Ut i fra kalenderen burde mange være tilbake på jobb nå. Ut i fra trafikkbildet i Oslo så er de fleste på ferie. VPN stemmer med sistnevnte og tar en ørliten pust i bakken. Men vi nevner Odd-kampen på fredag. Som sagt, det er ikke all verdens fart, hverken her eller der selv om været … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. august, 2012»

Ut i fra kalenderen burde mange være tilbake på jobb nå. Ut i fra trafikkbildet i Oslo så er de fleste på ferie. VPN stemmer med sistnevnte og tar en ørliten pust i bakken. Men vi nevner Odd-kampen på fredag.

Som sagt, det er ikke all verdens fart, hverken her eller der selv om været mistenkelig begynner å gi en anelse av høst. Ferdig med årets showkamp er vi også. Dermed er det kanskje nok høst til at Vålerengas berømmelige høstspurt kan startes? Og det mot et lag som Vålerenga tradisjonelt (dvs siden ca. 1997) har ganske så godt tak på på hjemmebane. Det må også sies at kampene også trandisjonelt er ufattelig kjedelige, da Odd som regel går for et hederlig 0-0 resultat med full drøying av tiden fra første utspark.

Akkurat det kan vi leve med så lenge laget i blått går av banen med tre sårt trengte poeng.

På de offisielle sidene finner en all den statistikken en kunne trenge i anledning kampen. Vi stjeler et par poeng her.

Vålerenga ligger som kjent på 8. plass med 7 seire. Det er faktisk åtte middelhavsfarende lag som har vunnet seks, sju, eller åtte ganger i år. Fra Rosenborg på 3. plass til nettopp Odd på 12. Så der sier antagelig målforskjellen mer, Vålerenga har minus en, Rosenborg har pluss femten, mens Odd har minus sju. Vålerenga har tre av sine seire, med målforskjell minus en, på Ullevaal. Odd har vunnet tre med målforskjell minus 3 borte.

Og vi siterer vif.no:

Tradisjonelt har Vålerenga et godt tak på Odd på Ullevaal stadion. 14 kampen har endt med VIF-seier, 5 har endt uavgjort, mens gjestene har gått seirende ut 4 ganger. Målforskjellen er solide 46-18 i Vålerengas favør.

Ikke helt lett å spå ut i fra statistikken med andre ord, ballen er rund osv.

Ingen Vålerengaspillere har karantene til denne kampen, men fire stykker, Ahmed Suleiman, Mohammed Fellah, Andreas Nordvik og Martin Pusic er i faresonen og må stå over neste kamp dersom de får kort på fredag.

3 kommentarer til «Dagboka onsdag 8. august, 2012»

Legg igjen en kommentar