Dagboka tirsdag 24. juli 2012

Poengtap for rekruttene, 75.000,- kroner i bot fra NFF, møte med sjefen, nei fra Huseklepp, det og litt orale gleder er stammen i dagboka i disse herlige late feridagene for oss uten drakt. VIF 2 – Brumunddal 1-1 I det som i kampreferatet på vif-fotball.no beskrives som årets svakeste hjemmekamp ble det 1-1 mot bunnlaget … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 24. juli 2012»

Poengtap for rekruttene, 75.000,- kroner i bot fra NFF, møte med sjefen, nei fra Huseklepp, det og litt orale gleder er stammen i dagboka i disse herlige late feridagene for oss uten drakt.

VIF 2 – Brumunddal 1-1

Målscorer Moussa i duell med bonde

I det som i kampreferatet på vif-fotball.no beskrives som årets svakeste hjemmekamp ble det 1-1 mot bunnlaget Brumunddal. Kampen var siste kamp før halvspilt serie og gjør at Vålerenga står med 15 poeng halvveis. På langt nær det svakeste utgangspunktet vi har hatt med tanke på å fornye kontrakten i andre divisjon, men samtidig ikke sterkere enn at vi må levere en høstsesong på samme nivå eller sterkere.

Se flere bilder fra kampen her.

 

Vålerenga – Lyn 3:1

Ja, slik virker det som NFF tenker ved utdeling av straffesanksjoner. Lyn var arrangør og følgelig ansvarlig for sikkerhetsopplegget  i cupkampen, der begge lagene nå er bøtelagt for blussing. Lyns blussere hadde også flaks at ikke personer ble truffet da bluss ble kastet fra tribunen og landet svært nær en av ballguttene. Vår blussing var også ulovlig, men skjedde i kontrollerte former. Forbundet svarte med å gi oss en bot på 75.000,-. Breddeklubben Lyn endte opp med en bot på kr. 25.000,-.

Forbundet har altså kun sett på størrelsen på klubbene og ikke alvorligheten på forseelsene og hvem som var ansvarlig for arrangementet. Ikke overraskende av NFF, men overraskende ut fra det faktiske hendelsesforløpet.

 

Veigar Pall Gunnarsson

Veigar har hatt møte med sjefen etter å ha sutret offentlig etter seieren mot Stabæk. Martin ga Veigar beskjed om å gå i seg selv og dagboka håper at Veigar både går dypt og er kjapp. Per i dag er det ikke tvil om at Marcus Pedersen holder en helt annen klasse, men Marcus forsvinner etter at han har senket Brann. Da vil vi trenge en Veigar som er både psykisk og fysisk holder et nivå som gjør at han kan gå inn og dominere kamper i Tippeligaen. Per i dag virker det dessverre som om Veigar er et stykke fra det nivået.

 

Erik Huseklepp

Ba.no opplyser at Huseklepp har takket nei til et svært lukrativt tilbud fra Vålerenga og er enige med Brann om en kontrakt på 4,5 år. Dette er gledelige nyheter, altså ikke nødvendigvis at Huseklepp sa nei, men at Vålerenga har økonomi til å tilby godt med penger for det vi/investorer mener er riktig spiller. Da handler det bare om å finne flere av dem.

 

Orale gleder

For folk med tungefetish må fotballen være selve spillet, som i vorspillet. Etter at Marcus ga bærumsfolket en innføring i orale gleder har vi sett litt på tungas plass på norske fotballbaner. Denne videocollagen gir et lite bilde av hvor vanskelig det er å holde tunga rett i munnen.

[vimeo]https://vimeo.com/46230601[/vimeo]

Eventuelt kan du se videoen her.

Vålerenga i dag

Skriv ut kampoversikten til Norway Cup og gjør deg klar til folkefesten på Ekebergsletta som bare er noen få dager unna.

Legg igjen en kommentar