Dagboka fredag 29. juni 2012

En hektisk uke er over. Mandag får vi vite om det hjalp. Hårete mål Om noen tror Vålerengas ambisjoner om Best i Norden og Unike i Europa var vel ambisiøse saker, så ligger det lysår unna målene til pausestjerna på Ullevaal sist lørdag:  – Jeg skal ta over verden! Jeg vet ikke helt hvordan jeg … Fortsett å lese «Dagboka fredag 29. juni 2012»

En hektisk uke er over. Mandag får vi vite om det hjalp.

Hårete mål
Om noen tror Vålerengas ambisjoner om Best i Norden og Unike i Europa var vel ambisiøse saker, så ligger det lysår unna målene til pausestjerna på Ullevaal sist lørdag: 

– Jeg skal ta over verden! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal komme dit, jeg bare vet at jeg klarer det. Løpe fort, spy mye og drepe meg selv egentlig. Hardt, hardt, hardt arbeid!

Alexandra Joner

 

Hennes vei mot verdensherredømme kan du lese mer om på TV2.no  om du gidder, men den egentlige grunnen til at vi penser deg inn i dette terrenget som er blottet for vålerengarelevans, er den eksklusive premieren av musikkvideoen som ble spilt inn, den som skulle inneholde vålerengasupportere og greier. Men nei, supporterne glimrer med sitt fravær, de hadde jo snudd ryggen til, var på dass eller sto i pølsekø, så innholdet ble bare en langtekkelig blanding av damer med striper og dame med prikk.

Dette har inspirert Davy Wathne til å blogge på TV2.no:

Derfor beholder Vålerenga sin prikkete hund og kaller ham en sebra.

Jo, rappkjefta har han alltid vært, men denne metaforen skjønte vi lite av. Resten av bloggen Vålerenga uten valg på TV2.no er det lite å si på, annet enn at vi er lei all denne meskinga i Vålerengas vanskjebne fra utenforstående. Bruk heller tida til å lese Klanens sider, for eksempel denne: Men paracet var alt vi fikk, en sak om medisinering av brukket rygg ført i pennen av Svenna.

 

Fotballferie
Damelaget tar ferie etter kampen mot Arna-Bjørnar i Vallhall i morgen klokka 15. Serien har snudd. Vålerenga tapte 1-3 borte for morgendagens gjester i vår.

Andrelaget gikk på noen sure tap i juni og tok ferie på sikker plass forrige helg, om 2 poeng over streken kan kalles sikker.

For A-laget er fellesferien over, håper vi. Nå brettes ermene opp og laget har noen dager på seg å øve inn ny spillestil fordi de ikke har skjønt hva de har øvd på de siste årene. Ålesund er klar favoritt mandag, så her er det bare å stå opp og overraske. Så om gutta løper fort, spyr mye og dreper seg selv egentlig, kan det gå bra dette.

 

Ellers ?
Det finnes billigere måter å stumpe røyken og kutte ut snusen enn å pælme lighter’n og snusboksen mot  målvakter nede for telling på Ullevaal, der koster det femogtjuetusen. For klubben vel og merke.

 

God helg !

 

Legg igjen en kommentar