Dagboka tirsdag 15. mai 2012

Det blir en stille 16.mai og det betyr liksom ikke så mye at andrelaget gikk på en smell. Det finnes viktigere ting i livet.   Utsatt 16.mai kamp Etter stabækspiller Tor Marius Gromstad’s bortgang, ble det selvfølgelig bestemt å utsette 16.mai-kampen Vålerenga-Stabæk. I følge pressemeldingen fra NFF blir ny kampdato fastsatt seinere.  Merkelig.  I følge … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 15. mai 2012»

Det blir en stille 16.mai og det betyr liksom ikke så mye at andrelaget gikk på en smell. Det finnes viktigere ting i livet.
 

Utsatt 16.mai kamp
Etter stabækspiller Tor Marius Gromstad’s bortgang, ble det selvfølgelig bestemt å utsette 16.mai-kampen Vålerenga-Stabæk. I følge pressemeldingen fra NFF blir ny kampdato fastsatt seinere. 

Merkelig.  I følge NFFs egen hovedterminliste 2012 er onsdag 27.juni satt av som kampdag for eventuelle utsatte kamper i Tippeligaen.

Siden morgendagens kamp er avlyst, har noen tatt initiativ til minnemarkering på Nadderud stadion. Det er bekreftet at bussene Blue Lagune og Bøkkebussen tar turen til Nadderud. Førstnevnte buss reiser fra Harestua mellom 17:00 og 17:30, Bøkkebussen har stopp på Helsfyr 17:30. Mer informasjon finnes her

 

2-0 ved pause er en farlig ledelse
Det som skjedde i Vallhall seint i går kveld bare bekreftet hva to måls ledelse gjør med fotballspillere. Det hjelper ikke en døyt at det står et bånnlag på den andre siden av midtstreken, når du sitter i garderoben med sånt overtak halvveis, ramler noe sammen mellom ørene, og når huet tar seieren som gitt, følger gjerne kroppen etter og det går som det går.

Birkebeinerens sluttspurt fra 0-2 til 3-2 seier over VIF2 i går var imponerende. Mohammed Fellah åpnet ballet med skåring etter tre minutter og Kamer Quaka doblet minuttet før hvilen. Tjue minutter ut i andre ble Fellah byttet ut og to minutter etter det utliknet Birkebeinerne, de putta sitt første seks-sju minutter tidligere. Seks minutter før slutt hamra de inn spiker’n, men Vålerenga var farlig frampå mange ganger mot slutten og burde vel egentlig ha rodd dette i land.

I stedet ble det Birkebeinerne som tok sin aller første seier i 2. divisjon gjennom tidene. Tre flotte skåringer hadde de også. På Vålerenga spilte A-lagsspillerne Fellah, Suleiman, Næss, Anene, Ibba og Bojan fra start. Les hva vinnerne skriver om seg selv på Birkebeinerens hjemmeside.

 

Avhengige av Vålerenga
Sotahjørnets Venner er på mange vis slik VPN en gang var og slik VPN ofte ønsker å framstå. For tiden er nettstedet et enmannsforetak, mens det innholdsmessig virker som om det drives av digert arbeidslag. Nettsiden oppdateres i prinsippet daglig hverdags-lig med den faste posten Gjetord (Gjetord subst. n gjetord () [‘jeːtuːɾ] 1 rykte, store ord 2 berømmelse)

Alt VPN mangler om andrelag, damelag, aldersbestemt , you name it, finner du gjerne her. Mens VPN nøyer seg med å være uavhengige av klubb og Klan, skriver Sotahjørnets Venner om seg selv at de er uavhengig av såvel Vålerengens Idrettsforening, Vålerenga Historielag, Vålerenga Janitsar, Vålerenga Vertshus, Bohemen, Klanen, Vålerenga Vel og Vålerenga Kirke. Vi er uavhengige av alt annet også, bare så det er sagt, men vi er derimot avhengige av Vålerenga. 

Så nå vet dere det, alle dere der ute som også er avhengige av Vålerenga.

 

3.runde i cupen
Oppsettet blir offentliggjort seinest klokka 14 i dag. Følg med på NFF – fotball.no. Dagboka oppdateres om dette når tredje runde er klar.

Vålerenga møter Sandefjord borte onsdag 20. juni.  Se hele oppsettet her

 

Vålerenga i dag
Pil og fotball på Bohemen. Billettsalg til Hønefoss og Skien i Sjappa.

 

 

 

En kommentar til «Dagboka tirsdag 15. mai 2012»

Legg igjen en kommentar