Dagboka mandag 14. mai 2012

Blåmandag i dag, men det er ikke lenge til onsdag I år har vi vent oss til å ta poeng på dårlige dager og sånn sett gikk vi på en smell denne runden. Men Vålerenga har bitt seg fast i toppen selv etter fiaskoen i nord. Tre poeng fra teten er vel ikke så galt? … Fortsett å lese «Dagboka mandag 14. mai 2012»

Blåmandag i dag, men det er ikke lenge til onsdag

I år har vi vent oss til å ta poeng på dårlige dager og sånn sett gikk vi på en smell denne runden. Men Vålerenga har bitt seg fast i toppen selv etter fiaskoen i nord. Tre poeng fra teten er vel ikke så galt? Nå kommer to kjappe trepoengere mot Stabæk og Hønefoss så sant vi ikke gir opp med en gang vi får et uheldig baklengs. 25 poeng før EM-ferien er ingen umulig drøm, det har med innsatsvilje å gjøre.

 

Tromsøkampen

La det være sagt først som sist, Vålerenga tapte ikke fordi det var Vålerenga som var dårlige, men fordi Tromsø var gode.

Vi kan gjerne krangle litt om hvem som gjorde hvilke feil akkurat da målene kom, men problemet er jo at det er et kollektiv som gjør feil på feil på feil. Hadde de enda kjempet fordi de visste at de ikke var bedre enn dette, men nei, da. At Hirschfeld er så til de grader banens beste vålerengaspiller  selv om han slipper inn 3 mål, sier egentlig alt. Vi savner Muri som Davy Wathne savner integritet. Forsvaret er helt uorganisert og når resten av laget ikke evner å sette press og gjennomføre ballgjenvinning blir Vålerenga avkledd.

Til slutt blir det ekstra døvt når både spillere og trener rett og slett gir opp i den siste halvtimen, selv om Fellah kommer inn og viser håp. Hva om han og Bojan hadde kommet tidligere og man reduserte kjappere? Ville gutta ha kjempet hardere for utligning? Det hadde ikke vært umulig, og tror man ikke på sån, kan man lure på hvorfor vi i det hele tatt gidder å dra til Nordens Paris, eller kloakken i Seinen for å si det på den måten.

Etter hva laget viste i første omgang mot Fredrikstad, hadde vi et berettiget håp om tre poeng  på forhånd.  Nei, vi regnet  ikke med seier, men å tape på sånn måte som vi vi gjorde, var verre enn ventet. Nå er det bare å glemme dette fortest mulig, finne på noe nytt i forsvaret og få Muri frisk som faen. Vi kommer tilbake!

Det kjedeligste i Tromsø skjedde ikke på banen.  Avisene skriver om en brukket tann og en skulder av ledd og at politiet pågrep to vålerengasupportere. Skam for Vålerenga.

 

Hønefoss eller damekamp lørdag? Ja, takk! Begge deler!

Damekampen Vålerenga – Sandviken i Vallhall lørdag 19. januar er flyttet en time fram, fra klokken 15.00 til klokken 14.00.  Dette fordi herrekampen Hønefoss-Vålerenga går klokken 18.00 samme dag. Det er derfor fullt mulig å kombinere begge disse kampene lølrdag. Takk for fleksibiliteten!

Det er fortsatt mange billetter igjen til kampen Hønefoss, det er åpent salg for klubben og Klanens medlemmer. Selges i Sjappa, kr.180

 

Stabæk

Det er ikke det sportslige som står i fokus nå to dager før 16.mai-kampen. Leteaksjonen etter midtstopperen Tor Marius  Gromstad som har vært savnet siden lørdag opptar alle. Du kan gjøre en innsats du også. Les om saken på vif-fotball.no

SISTE: Stabæks Tor Marius Gromstad ble idag tidlig funnet død på en byggeplass på St. Hanshaugen.

Tanker går ut til familie og klubben som nå går gjennom en tøff tid.

Hvil i fred.

 

Vålerenga i dag

Rekruttkamp Vålerenga 2 – Birkebeineren i Vallhall kl 20

4 kommentarer til «Dagboka mandag 14. mai 2012»

  1. Dette er helt klart en riktig ting av NFF å gjøre i en slik situasjon. Så får vi heller glede oss til norsk fotball sin festdag neste år, og heller tenke på Tor-Marius sine etterlatte og Stabæk i år.
    Hvil i fred.

Legg igjen en kommentar