Dagboka onsdag 2. mai 2012

Rekruttlaget sto for den beste prestasjonen denne langhelga, men tapte poeng, mens damene og A-laget røska med seg mer eller mindre ufortjente seire   A-laget skjener av gårde, men er likevel på vei mot cupfinale samtidig som de bare er usle tre poeng unna toppen i Tippeligaen der vi kun har tapt for to topplag. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 2. mai 2012»

Rekruttlaget sto for den beste prestasjonen denne langhelga, men tapte poeng, mens damene og A-laget røska med seg mer eller mindre ufortjente seire
 

A-laget skjener av gårde, men er likevel på vei mot cupfinale samtidig som de bare er usle tre poeng unna toppen i Tippeligaen der vi kun har tapt for to topplag.  Forumet koker av surmaga kritikk, såpass mye at vi lurer på om vi har misforstått begrepet «supporter».

 

Vålerenga eide det meste bortsett fra det siste kvarteret i cupkampen mot Lyn. Vår mann på sofaen mener Vålerenga skal være glad kampen ikke gikk til en overtid som Lyn hadde vunnet. Martin, derimot, er nokså sikker på at Vålerenga også ville vunnet dersom det hadde blitt ekstraomganger, i følge aftenposten.no . Han får full støtte fra Lyn-trener Finn Bredo Olsen som blir sitert i papirVG:

 

– Det beste laget gikk videre. Vi hadde neppe hatt mer enn seks mann som hadde klart å stå oppreist under ekstraomgangene!

 

Når du heier på Lyn er det godt å finne trøst på glanset papir

Med få unntak virket Vålerenga svake og uinspirerte mot et lag fra tredje divisjon. Håvard Nielsen var eneste mann på banen som spilte like godt og med samme vilje som han gjør når han spiller i Tippeligaen. Men når det er sagt, minner vi om at mange av gutta kun fikk to dager restitusjon etter harde tak i Bergen og at underdogs har som vane å bite hardt når de møter Vålerenga. Når underdogen attpåtil heter Lyn og ikke har tapt en kamp siden de på litt mystisk vis steg opp av asken etter konkursen, var verken kampbildet eller resultatet spesielt uventet.

 

Over elleve tusen tilskuere på Bislett i en førsterunde-kamp borger for at byderbyet Lyn-VIF er liv laga. Derfor ønsker vi vestkantlaget med sitt blærete publikum velkommen tilbake til eliteserien så fort som mulig.

 

Kampen er over, resultatet er gitt. Det som gjenstår å se er hvor store bøter NFF skriver ut etter den ulovlige blussinga på Bislett i går. Forbundets veier er uransakelige, men det er vel ingen bombe om Vålerenga får den saftigste boten for fansens relativt fredelige og ufarlige fyrverkeri i Søndre Sving,  selv om Lyn-bermen står bak de desidert farligste hendelsene. Tre  Lyn-bluss fant veien til banen. Det første ryker ved blussing før kampstart, ganske raskt etter at blussene er tent faktisk. De to andre flyr når målet blir annullert. Det ene blusset stryker nepa på en ballgutt.

 

Les mer om cupkampen i VPNs kampreferat

 

Andrelaget imponerte
Et ungt rekruttlag uten mye rutine imponerte med skikkelig torpedofotball og kjørte kampen mot sine mer garvede naboer fra Grorud i Vallhall mandag kveld. Det holdt dessverre ikke helt inn, to poeng gikk tapt på tampen etter en kjempekamp av et ungt juniorlag mot et seniorlag, som Hjesus skriver på nettstedet Sotahjørnets Venner, nettstedet som ser ut til å få med seg langt mer enn VPN om hva som skjer i Vålerenga for tiden, nettstedet som puster oss i nakken. Detaljene leser du der.

 

Dameflaks i Trondheim
Vi gratulerer vålerengadamene med første seier i Toppserien. 3-2 ble det til slutt, etter 1-1 ved halvtid, men etter hva vi skjønner av hjemmesida til Kattem fotball , dominerte hjemmelaget fullstendig. I andre omgang var Vålerenga knapt over midtlinja, skrives det, men to lange baller førte altså til to mål. Målskårere for Vålerenga: Julie Skjeflo Adserø, Maria Arnesen og Anna Maria Fjeld.

 

Billetter Hønefoss
Vålerenga har fått 620 billetter til kampen på Hønefoss lørdag 19. mai kl 18.
Billettene selges i Sjappa fra i morgen og er er forbeholdt sesongkortinnehavere. Kr 180
Sjappa har også fått inn noen billetter på felt A sittetribune (familietribune) Pris kr 210,-

 

Vålerenga i dag
En temmelig tung fotballaften på Bohemen

En kommentar til «Dagboka onsdag 2. mai 2012»

Legg igjen en kommentar