Dagboka mandag 30. april 2012

Gøy på landet – det er så vi nesten begynner å trives i vestlandsbygda   Fullt fortjent ran i Bergen i går kveld. Overtallsspillet i andre ble misbrukt til mer eller mindre planløst spill framover, men med den tynne backrekka Vålerenga har, var det klart at angrep var det beste forsvar, og da ble det … Fortsett å lese «Dagboka mandag 30. april 2012»

Gøy på landet – det er så vi nesten begynner å trives i vestlandsbygda

 

Fullt fortjent ran i Bergen i går kveld. Overtallsspillet i andre ble misbrukt til mer eller mindre planløst spill framover, men med den tynne backrekka Vålerenga har, var det klart at angrep var det beste forsvar, og da ble det som det ble. Store rom for ni brannspillere og drøssevis av målsjanser den gærne veien. Men gutta sto på til krampa tok dem og bakerst spilte Hirschfeld seg inn på rundens lag. Så dette var fortjent nok og vi skjønner ikke helt at Martin skulle være så sinna etter kampen, men VG skriver at han raste. Litt unødvendig, men greit nok siden han ikke gjorde et eneste forsøk på å rase ut i kampen mot Sogndal der han meldte seg ut av verden og gjemte seg bort under skeidarpleddet sitt.

 

Tre poeng er tre poeng. Vi ligger tre poeng bak skjema i forhold til VPNs spådommer før seriestart. Tre poeng er alt Brann har. Og Lillestrøm. Livet er herlig.

 

Det var mer å glede seg over i Bergen i går. Utedassene på bortefeltet er borte og polisen har skjønt at det er lurt å roe seg, men nedprioriteringen av eskortetjenesten går på æren løs. Vi har vent oss til et oppbud med større innsatsstyrker, men i går ble bussen geleida opp til stadion av hundepatruljen; vi er da ikke et fuckings adeccolag ennå.

 

Ellers sang vi oss hese som Bonnie Tyler. Vi tror det nye verset i sangboka blir en slager, iallfall på bortekampene.

Vi er søpla
Narkiser fra plata
Vi er alle trygda
Pakket i fra hoooovedstaden

 

Brann fikk smake regelverkets urettferdighet da Groruds manøver førte til både straffe og rødt kort. Men sånn er det bare. Jævlig, men ålreit. I Vallhall derimot var det bare jævlig. Solveig Gulbrandsen ble holdt i armen av en amazone. Hun sleit seg løs, og amazonen tryna da hu mista taket. Ingen reagerte bortsett fra fjerdedommer som gikk og kjeda seg rundt teknisk sone og derfor blanda seg inn og påsto at Gulbrandsen hadde slått til dama fra Grimstad. Godt gjort å få til det med armen strak bakover, men rødt kort og tidlig dusj ble det åkke som. Likevel kjempa Vålerenga-damene inn sitt første Toppseriepoeng. Gratulerer!

 

Ellers har vi registrert at media snakker om masseslagsmål mellom fotballsupportere før kampen i går. Vi verken så eller hørte noe. Men nå må media snart slutte å kalle bøllene for fotballsupportere.

 

Veien til Ullevål starter på Frogner Bislett i morgen. Om du finner veien dit er opp til deg selv, men et alternativ er å få litt igjen for lisenspengene og se kampen på NRK. Det må da være bedre enn å bidra til Lyns nye økomomiske oppsving. Når barnebillett i borte-vekk-svingen flere kilometer unna nærmeste krittmerke, koster 125 kroner, er det bare å skygge unna, mener nå vi.

 

På den annen side, gutta trenger all den støtte de kan få om det er sånn at i år så tar vi alt. Et skaderammet Vålerenga kjempa hardt i går og to dagers restitusjon er lite selv om arrogante NFF feier unna kritikken med at Vålerenga tross alt bare skal møte et lag fra tredjedivisjon. Det samme gjelder også for Brann. Kampen deres mot Bjarg burde som Lyn-Vålerenga blitt spilt onsdag.

 

Vålerenga i dag

Kjøp drakt i Sjappa og du får gratis billett til cupkampen i morra

 

 

6 kommentarer til «Dagboka mandag 30. april 2012»

Legg igjen en kommentar