Dagboka fredag 20. april, 2012

Skribenten sitter fortsatt fast i London, men verden stopper dessverre (alternativt heldigvis) ikke for det: Vålerenga møter Sogndal på Ullevaal okke som. Og så er det kommet tysk interesse rundt Harmeet Singh. I kveld spilles en av de kampene som bare må unnagjøres, og der alt annet enn overbevisende seier er en slags skandale. Med … Fortsett å lese «Dagboka fredag 20. april, 2012»

Skribenten sitter fortsatt fast i London, men verden stopper dessverre (alternativt heldigvis) ikke for det: Vålerenga møter Sogndal på Ullevaal okke som. Og så er det kommet tysk interesse rundt Harmeet Singh.

I kveld spilles en av de kampene som bare må unnagjøres, og der alt annet enn overbevisende seier er en slags skandale. Med andre ord en kamp som ikke umiddelbart er en glede å overvære da det beste som kan skje er at man ikke blir skuffet.

Slike tanker har lett for å snike seg inn når det er Sogndal som skal møtes, et lag hvis største glede er å ødelegge, helst for Vålerenga, selv når det betyr at de selv rykker ned. Vi får håpe at spillerene våre er forberedt og på vakt mot undervurdering av motstanderen, så skal det nok vise seg at gleden allikevel både er ektefølt og høylytt fra oss supportere når Vålerenga endelig får hull på byllen.

Martin Andresen forventer seg et meget lavtliggende Sogndal som spiller med to kompakte firere, eller kanskje til og med med 4.5 mann i første rekke «slik de etterhvert gjorde mot Rosenborg», som han sier på VIF TV. Kanskje kampen blir en slags deja vu av Chelsea – Barcelona, men da helst med et annet sluttresultat, «Barcelona» har tross alt i dette tilfellet hjemmebane.

Med unntak av André Muri og Veigar Pall Gunnarsson så stiller Vålerenga med alle mann tilgjengelige, selv om Fegor Ogude er noe usikker. Martin Andresen antyder i samme intervju på VIF TV at vi kan forvente en viss rullering i startelleveren.

Deutschland?

Tidligere i uken skrev vi om en mulig Heerenveen interesse for Harmeet Singh der summen seks millioner kroner var nevnt. Agent Jim Solbakken gjør tydeligvis det han kan for å drive opp prisen, all ære til ham for det, og i dag kan vi lese om interesse fra Moas klubb Hannover, for Harmeet Singh og Vikings Valon Berisha i en slags pakkeløsning.

– Det er ikke noen hemmelighet at det er interesse rundt de to spillerne. Men utover kan det kan jeg ikke nevne konkrete klubber, sier han til VG Nett.

Ingen summer blir nevnt i notisen.

Kunne ikke sagt det bedre…

I avdelingen kunne ikke sagt det bedre sjøl, klipper vi fra Sotahjørnets Venner


Vålerengen Pikekor stikker kjepper i hjula for Vålerenga Fotball. Deres leder Berit Skarholt har nemlig bestemt seg for at hu vil ha en skøytehall med 18 meter under taket, gravd ned under Vålerengas stadion. Det er en ekstrautgift Vålerenga ikke har råd til å ta. At pikekorets leder gjør dette, må skyldes at hu føler seg totalt tilsidesatt av Norges største blandakor, Klanen. Dette minner om feiden i Fridtjof måtte slite med i Ytre Enebakk og slettes ikke en feide man burde ha i en storby. Megga, som i kraft av sitt embete i Plan og Bygningsetaten, burde forvises fra Vålerenga og Vålerengen Pikekor burde sporenstreks pælmes ut av bydelshuset. At folk som benytter seg av Vålerengas navn skal stikke kjepper i hjula for vår nye stadion – det hadde vi slettes ikke venta.

Vålerenga i dag

Kamp mot Sogndal klokka sju, etterfulgt av en seierspils på Bohemen.

En kommentar til «Dagboka fredag 20. april, 2012»

Legg igjen en kommentar