Dagboka torsdag 1. mars 2012

24 lange dager til avspark. Et vålerengafritt nyhetsbilde, litt ild og mye hockey er det som venter deg i dag.    Årets første pyro-bot ? Gjelder det nye sanksjons-reglementet også Football Manager? Vi krysser fingrene og håper gledesdreperne i NFF har annet å ta seg til før fotballtinget enn å granske Facebook der det ligger ugjendrivelige bevis for ulovlig blussing … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. mars 2012»

24 lange dager til avspark. Et vålerengafritt nyhetsbilde, litt ild og mye hockey er det som venter deg i dag. 

 

Årets første pyro-bot ?

Gjelder det nye sanksjons-reglementet også Football Manager? Vi krysser fingrene og håper gledesdreperne i NFF har annet å ta seg til før fotballtinget enn å granske Facebook der det ligger ugjendrivelige bevis for ulovlig blussing i kampen Vålerenga – Haugesund.

 

Slovenia – Norge 2-2 (1-0)
Harmeet Singh spilte hele og Marcus Pedersen nesten hele U21-kampen mot Slovenia i går. I disse kampene er det lov å bytte alle spillerne. Sju ble byttet ut. Bakenga tok plassen til Pedersen 10 minutter før slutt. Dette tyder på at vålerengaspillerne holder mål, selv om de ikke blir nevnt blant de beste på det norske laget. På fotball.no gir trener Per Joar Hansen spesiell ros til Magnus Wolff Eikrem, Vegar Eggen Hedenstad og Jo Inge Berget. Marcus Pedersen stusset en langpasning videre til Drage som utliknet etter halvspilt andre omgang. Tre og en halv uke før seriestart er det betryggende å få bekreftet at nykommeren på Valle er i slag og at han ikke er spesielt preget av hollandsk benketilværelse. Les mer om kampen på vif-fotball.no

 

Nord-Irland – Norge 0-3 (0-1)
Helt uten vålerengarelevans. Ingen kommentar

 

Gratis hockeykveld på Jordal
Det er seriesølv og andrevalg på første motstander i sluttspillet det står om. Lørenskog forventes å banke Stjernen hjemme og da er tegninga klar: Vålerenga må vinne over Lillehammer i kveld. Da vil Vålerenga og Lørenskog ende på samme poengsum, men med Vålerenga på sølvplass på grunn av regelen om innbyrdes oppgjør.

Vålerenga Hockey slår på stortromma og inviterer alle på gratis ishockeyfest på Jordal Amfi klokka 19. Før kampen lader vi opp på Vålerenga Vertshus. Etter kampen feirer vi sølvet eller depper over bronsen samme sted. Les mer på klanen.no

 

Vålerenga i dag
Les forrige avsnitt på nytt

Legg igjen en kommentar