Dagboka tirsdag 14. februar, 2012

Mens resten av oss gleder oss over at klubben ved Odd Skarheim har kjempet fram retten til å stå, har Stefan Strandberg bestemt seg for å gå. Strandberg solgt Da ble det slik da. Stefan Strandberg forlater Vålerenga, fordel Rosenborg. – Stefan har hatt en fantastisk utvikling her i Vålerenga. Vi handlet han i underkant … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 14. februar, 2012»

Mens resten av oss gleder oss over at klubben ved Odd Skarheim har kjempet fram retten til å stå, har Stefan Strandberg bestemt seg for å gå.

Strandberg solgt

Da ble det slik da. Stefan Strandberg forlater Vålerenga, fordel Rosenborg.

– Stefan har hatt en fantastisk utvikling her i Vålerenga. Vi handlet han i underkant av 200.000 kroner fra Mandalskameratene og han har utviklet seg til å bli Tippeligaspiller og U-landslagsspiller i årene hos oss. Det er vi glade for og vi ønsker han lykke til videre i Rosenborg, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til vif-fotball.no.

Mens Stefans siste ord som Vålerengaspiller faller som følger:

– Jeg kan ikke ha puter under arma og kun ha det trygt og godt hele tiden. I Oslo har jeg familie og venner, nå får jeg en annen utfordring samt et sportslig opplegg som jeg tror vil passe min utvikling. Nå er jeg også en ung spiller, og håper jeg har mange år igjen av karrieren. Jeg bryter ikke alle bånd til Oslo og man skal aldri si aldri i fotballen, avslutter Strandberg, også han på vif.no.

Vi sier som Martin, det er helt greit at Stefan går. Spesielt med tanke på at Vålerenga tydeligvis har fått relativt godt betalt, ryktene sier mellom 3 og 5 millioner pluss sign on fee til Strandberg. Også den i millionklassen.

I sum er vi altså ikke bekymret av dette enkeltilfelle, men i og med at laget sitter på flyet retning La Manga i dag og at seriestart ikke er langt unna, er det kanskje på tide å hente inn noen nye som skal samspilles?

Ståplasser

Gladmeldingen kom i går. NFF tillater nå at det kan settes til side 40% ståplasser på stadion rundt omkring i landet. Det viser seg at dette tiltaket er et Vålerengaprodukt, eller rettere sagt skyldes iherdig jobbing og lobbyvirksomhet fra Odd Skarheims side.

– Vi kom med forslaget i fjor, og til å begynne med så sa NFF at de ikke så noe i veien for at det kunne oppfylles. Men etter å ha tenkt seg om så sa de at det kun kunne gjennomføres dersom vi hadde et flertall av klubbene i Norsk Toppfotball (NTF) bak oss, sier Odd Skarheim til VPN.

– Dermed var det duket for en god del lobbyvirksomhet blant lederene i NTF. Og det gikk bra. Jeg er meget godt fornøyd med vedtaket: For Vålerenga betyr det bedre trykk og stemning på kampene, det blir mye mye billigere å bygge stadion, og ikke minst så er det bra for de fleste av våre supportere, fortsetter Skarheim.

– Sånn sett så er det ikke all verden som skjer i år, Ullevaal Stadion kommer neppe til å åpne opp for flere ståplasser, men på sikt med tanke på stadion på Valle så er det veldig viktig. Jeg skal ikke slå under en stol at finansiering av nytt stadion er et vanskelig puslespill og at dette vedtaket betyr en god del i den sammenhengen, avslutter Skarheim, før han minner oss om at stadiondrømmene fortsatt har en vanskelig barriere i bystyret, etter at plan og bygningsetaten endelig får ut fingeren.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 14. februar, 2012»

Legg igjen en kommentar