Dagboka torsdag 26. januar, 2012

FCK, eller i hvert fall noen, er utålmodige. De vil ha Mos-overgang nå, aller helst før København-laget drar på treningsleir på La Manga. Og Vålerenga sparer store penger på å ha kvittet seg med Lars Iver Strand. Dagbladet skriver at mens FCK gjerne vil ha ting unna, så har Mos og agent Stig Lillejord god … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 26. januar, 2012»

FCK, eller i hvert fall noen, er utålmodige. De vil ha Mos-overgang nå, aller helst før København-laget drar på treningsleir på La Manga. Og Vålerenga sparer store penger på å ha kvittet seg med Lars Iver Strand.

Dagbladet skriver at mens FCK gjerne vil ha ting unna, så har Mos og agent Stig Lillejord god tid med ingen planer om å bestemme seg før overgangsvinduet stenger 31/1. Sporten.dk antyder at drøyingen kan føre til at overgangen dermed ikke blir noe av.

– Jeg tror det er avisene i København som begynner å bli utålmodige. Vi har en god dialog med FC København, og har ikke fått noen slike signaler i det hele tatt, sier Lillejord til Dagbladet.

– Vi har en pågående dialog med FC København, og jeg kommer til å snakke med dem i dag og sikkert i morgen også. Det er ikke noe problem for FC København, og ikke noe problem for oss, fortsetter han om de personlige betingelsene. – Vi forhandler fremdeles om det, og enten så blir vi enige eller så blir vi ikke enige.

Høres ut som en mann som tror han har full kontroll, men det er kanskje en del av jobben hans å høres slik ut.

Lars Iver Strand

Og mens vi snakker om personlige betingelser så ser vi i VG at Lars Iver Strand går fra en årslønn på «godt over» 2 millioner i Vålerenga til ca. 0.5 millioner i Godset.

– Jeg får en stygg lønnsreduksjon, men det er bare rett og rimelig. Jeg har vært lenge skadet, og kan ikke kreve store summer. Jeg må først gjøre meg fortjent til pengene, sier Strand til Drammens Tidende.

En kan vel trygt si at dette neppe var Vålerengas beste investering gjennom tidene.

Skadet er han fortsatt: En ankeloperasjon gjør at Strand ikke er klar for fotballsparking før mot midten av februar.

Det er ikke rent lite penger Vålerenga har frigjort i forbindelse med Strand og Luton Shelton. Legger vi til en brukbar slant for Mos skulle en tro at Vålerenga hadde et visst slingringsmonn til å hente inn noen nye spillere.

Helst slike som er uskadede og har lyst å spille for klubben håper vi.

En kommentar til «Dagboka torsdag 26. januar, 2012»

Legg igjen en kommentar