Dagboka tirsdag 24. januar, 2012

Litt smånytt i dag. Det vil si, kanskje vi burde si stornytt: Mos kan tenkes å være på vei bort, igjen. Det er flere lag enn Vålerenga som sliter på denne tiden av året, og Vålerenga har fått en mann tatt ut til G17 landslaget. Mos Ingen bombe dette her, men Mos sliter tydeligvis med … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 24. januar, 2012»

Litt smånytt i dag. Det vil si, kanskje vi burde si stornytt: Mos kan tenkes å være på vei bort, igjen. Det er flere lag enn Vålerenga som sliter på denne tiden av året, og Vålerenga har fått en mann tatt ut til G17 landslaget.

Mos

Ingen bombe dette her, men Mos sliter tydeligvis med lysten på å komme tilbake til Vålerenga. VG-nett melder i går at FCK nå har oppgradert budet sitt til ca. en million euro, en sum som kanskje nærmer seg interessant for en spiller som muligens har gått lei livet i Oslo.

VG Nett «vet» at Abdelllaoue allerede har reist ned til den danske hovedstaden for å se nærmere på forholdene i FCK. Aftenposten.no sier det samme. Så da må det være sant.

Mos agent Stig Lillejord er meddelsom:

– Jeg kan ikke si noe om dette, sier han til VG-nett.

Lørdag 11. februar spiller Vålerenga treningskamp borte mot danske FC København, vi får se hvilket lag Mos spiller for da.

Forøvrig så skriver vif.no at kampen egentlig skulle spilles på treningfeltet Fredriksberg, men er nå flyttet kampen til Parken. Avspark er kl. 13.00 og billettinformasjon kommer senere.

Andres ulykke

Det var mange som tok Vålerengas opptreden og resultat mot Nesodden noe tyngre enn strengt tatt nødvendig for en kamp som spilles i januar. Som en tjeneste for dem så nevner vi at også andre såkalte storheter sliter litt på denne tiden av året: I helgen tapte Rosenborg 0-1 mot andredivisjonslaget Byåsen. Og i går så greide Molde å tape 1-2 mot Kristiansund. Selv om Molde var B-preget, så smakte nok ikke det så godt det heller.

– Vi ble rundspilt i første omgang, og jeg hadde ventet meg mer av guttene. Det første skuddet vårt kom etter 38 minutter, og det holdt på å treffe et hus baki der, sier Solkjær til Romsdals Budstikke.

Han tar det ikke tungt med andre ord.

Og mens vi befinner oss i den delen av landet kan vi nevne at også Kjetil Rekdal, som vanlig, har problemer med disiplinen. To av spillerene hans, Demar Phillips og Jason Morrison, har vært på tjuvperm hjemme på Jamaica i stedet for å stille til treningsleir. Merkelig det der.

Qaka på G17

Vi leser på vif.no at G17-landslagstrener Bård Flovik har tatt ut Kamer Qaka til firenasjonersturnering på La Manga i perioden 7-14 februar.

VPN gratuelerer med uttaket.

Legg igjen en kommentar