Dagboka mandag 23. januar 2012

Tosifra hockeyseier, røatap og seier mot KFUM, det er vålerengahelgen oppsummert i stikkordsform.   Landslagsgutta ydmyka Ikke bare taper vi mot Sør-Korea, det hadde egentlig vært til å leve med, neida, vi taper om OL-laget til Sør-Korea. Våre gutter på landslaget, Strandberg, Singh og Mos må reise hjem med en flau smak i munnen. Det … Fortsett å lese «Dagboka mandag 23. januar 2012»

Tosifra hockeyseier, røatap og seier mot KFUM, det er vålerengahelgen oppsummert i stikkordsform.

 

Landslagsgutta ydmyka

Ikke bare taper vi mot Sør-Korea, det hadde egentlig vært til å leve med, neida, vi taper om OL-laget til Sør-Korea. Våre gutter på landslaget, Strandberg, Singh og Mos må reise hjem med en flau smak i munnen. Det bør de også ha hvis det stemmer at alle tre ønsker seg bort. Vi regner med at dette er TV2 som prøver å lage en sak ut av ingenting og at de som sitter med ansvaret for kontrakter i klubben har kontroll. Det hadde føltes litt drøyt om alle tre stakk.

 

Seier mot KFUM

Vålerenga vant treningskampen mot KFUM med 3-1 og en seier er alltid hyggelig uansett motstand. Våre nigerianske prøvespillere kom greit fra kampen og vi gratulerer Håvard med sitt andre mål på to treningskamper.

Junior ble nummer 4 i vår egen turnering fredag, etter å ha tapt straffesparkkonkurransen mot Viking. Det sto 2-2 ved full tid. Vi trøster oss med at dette var en turnering med svært høyt nivå på deltagerne og gleder oss til fortsettelsen.

Vi tar også med at G16 slo FFK G16 med kalassifrene 7-1, det var guttelagets andre seier på tre kamper. Vel verdt å merke seg at den siste kampen endte uavgjort, men det var mot Lunners juniorlag. Så ting viker å være på stell nedover i rekkene.

Vålerengas spennende damelag

Mens det er stille på herresiden i klubben er det mye aktivitet rundt damelaget. Vi har fått norsk fotballs største attraksjon, Tina Wulf, og også flere andre spennende nykommere. I helgen ble det riktignok tap med 2-0 for Røa, mens vi neste helg møter både LSK-kvinner og Stabæk. Våre nyopprykkede jenter legger altså lista der den skal ligge i midten av januar. Vi gleder oss til fortsettelsen og tar nok turen allerede til helgen for å se om Tina Wulf klubbens er nyeste (og eneste) bohem? Vi gleder oss uansett til serien begynner, men sjekk ut dama og triksevideoene, så skjønner du spørsmålet.

 

Buksevann og kokos til Frisk Asker

Med 10-1 mot Frisk fikk gutta bittelitt oppreisning for det pinlige tapet mot Lørenskog. Vi rusler videre mot sluttspillplass uten at det vekker den elt store entusiasmen i dagens dagbok.

 

Vålerenga i dag

Vi åpner en ny pils i den selvlagede dimmelenka. Det er nå godt  under tre kasser med små brune venner igjen til vi møter Haugesund på Ullevaal!

En kommentar til «Dagboka mandag 23. januar 2012»

Legg igjen en kommentar