Romjulsdagboka fredag 30.desember 2011

Årets nest siste dag – årets siste dagbok   Hvor skal dette ende? Dagens eneste vålerengarelaterte nyhet er av den tvilsomme sorten. Vi var innom fenomenet i Dagboka i forgårs der vi faktisk antydet at det umulige er mulig: Det går an å bytte fotball-lag. Så våkner vi i dag til Google-leseren som har blekka opp … Fortsett å lese «Romjulsdagboka fredag 30.desember 2011»

Årets nest siste dag – årets siste dagbok

 

Hvor skal dette ende?
Dagens eneste vålerengarelaterte nyhet er av den tvilsomme sorten. Vi var innom fenomenet i Dagboka i forgårs der vi faktisk antydet at det umulige er mulig:

Det går an å bytte fotball-lag.

Så våkner vi i dag til Google-leseren som har blekka opp en sak i Nettavisen om gavebytting som eneste vålerenganyhet. Velmenende foreldre ville ikke gjøre forskjell på unga, og minstemann fikk derfor Vålerenga-drakt som storebror og storesøster. Vanligvis bytter folk julegavene fordi det er feil størrelse, men da pakken med den blå drakta ble åpnet på julaften var det ikke størrelsen det var noe problem med.

– Jeg heier ikke på det laget, hadde seksåringen sagt foran overraskete foreldre.

Det var absolutt ikke noe alternativ for guttungen å beholde Vålerenga-drakta, han har nemlig bare ett favorittlag her i landet: Norge!

Det er noe fundamentalt galt ved moderne barneoppdragelse når framtidas tribuneslitere vraker Vålerenga til fordel for det stakkars landslaget vårt.

 

Glasshus
Ullevaal Stadion skal bygges ferdig og bildene av den nye banansvingen viser en mystisk konstruksjon øverst i sydvestre hjørne. Vi grubla lenge på hva som var vitsen med det, og til slutt gikk det et lys opp for oss. Gratulerer til AS Ullevaal Stadion som har vist stort framsyn:

Det skal bygges et treningssenter for fotball-ledere på alle nivåer, et glasshus hvor formynderne i forbundet og klubbene (ja, det gjelder  Vålerenga også) kan lære seg å kaste stein og måle effekten før de durer ut med fordømmelse av supporternes oppførsel og gjerninger.

Det er nok av steiner å øve seg med, ingen begrensninger på form, størrelse eller vektklasse:

Mistenkelig tildeling av fotballrettigheter til Canal+, Nancy-saken, tvilsomme kontrakter, hemmelighetskremmeri og gjemsel-lek for å sikre seg afrikanske talenter (les Sidoine og les hvordan agentfirmaet fikk tak i ham i Dagboka 10. januar), falske tilskuertall for å lure sponsorene, estisk mafia for å lure kemnerne; mangfoldet er ubegrenset.

Førstemann som ikke knuser glasshuset skal få lov å snakke stygt til fotballens ekte støttespillere, supporterne.

Vålerenga i helga
Gratis tur til Stjernehallen i Fredrikstad i dag. Prøveoppskyting av neste års bluss i morgen

Les også:
VPN suger Freddy fordi  han fortjener det

Legg igjen en kommentar