Dagboka mandag 31. oktober 2011

Hvordan gikk det med hockeyen på lørdag? Hva er forskjellen på klubb og Klan når det gjelder å slenge dritt etter hverandre? Hvordan ender kveldens kamp mot Fredrikstad i kveld? Er VPN sjenerøse nok til å gratulere Molde med gullet? Dette, og mer til, har Dagboka prøvd å finne svar på. Kun for deg. Ishockey … Fortsett å lese «Dagboka mandag 31. oktober 2011»

Hvordan gikk det med hockeyen på lørdag? Hva er forskjellen på klubb og Klan når det gjelder å slenge dritt etter hverandre? Hvordan ender kveldens kamp mot Fredrikstad i kveld? Er VPN sjenerøse nok til å gratulere Molde med gullet? Dette, og mer til, har Dagboka prøvd å finne svar på. Kun for deg.

Ishockey

På lørdag var Vålerengas iskrigere ute i hardt vær mot Storhamar, denne bygdeklubben fra Mjøstraktene. Steffen Thoresen var tilbake etter en uendelig lang karantene og markerte seg ved å lage mål. Dessverre holdt det ikke helt hjem. Storhamar putter det første målet før Vålerenga reduserer, så tar Storhamar ledelsen igjen. Og slik fortsetter det til stillingen er 3-4. Da velger Vålerenga å spille uten keeper noe som gjør Storhamars 5. skåring til en enkel jobb. Kampen var jevnspilt, hadde nerve og Vålerenga tapte til tross for tidvis dominans. Hvorfor du ikke var til stede er helt ubegripelig.

 

Stengel-Gate

Påtalenemnda hos Norges fotballforbund synes Vålerenga og Truls Håkonsen skal straffes i forbindelse med kjøpet av Veigar Pall Gunnarsson og opsjonsavtalen på Herman Stengel. Her er det mange andre aktører også på banen og forlanger alt fra ballehårfjerning med pinsett som straffemetode til det mer konvensjonelle fengselsoppholdet. Heldigvis er man ikke automatisk kvalifisert til å mene noe vettug om dette selv om man er blitt skikkelig gammal og er redaktør, eller noe sånt, for Finansavisen.

 

Når det er sagt har klubben, representert ved administrasjonen på Valle, ved et par anledninger denne sesongen vært raskt ute med å ta avstand fra Klanens aktiviteter. Sågar har de, om vi skal tro media, sittet og sett på videbånd for å finne ut om folk har sunget eller ei. Og media tror vi en hel del på når det passer oss. Da er det prisverdig at Klanen nå tilsynelatende tar livet med stoisk ro når orkanen raser gjennom Valles kontorer. Det ville være fryktelig enkelt å påpeke at Klubben nå settes i dårlig lys og at dette kan skremme både spillere og sponsorer. Riktig ville det være og. Takk og pris tar styre og stell dette (antagelig) internt og lar klubben kjøre skittentøyvasken i media. Hvor har det forresten blitt av alle sutrekoppene som mente Klanens talsmann var uskikket til å ha tillitsverv siden han satte klubben i dårlig lys? Synes dere lyset på klubben er bedre nå? Hva med deg Svein Graff?

Den dramatiske utviklingen i denne saken kan du følge videre i vårt Live-studio.

 

Fredrikstad må kvestes i kveld

Jadda, denne kvelden markerer slutten på mandagskamper. Ikke sånn og forstå at mandagskampene dør brått og uventet, men fra 2013 skal kampene spilles fredag, lørdag og søndag. Supporternes syn er tatt til etterretning og vi kan gå en fremtid i møte som er lys og fager.

Utover det er det verdt å merke seg at Vålerenga kan få like mange poeng som Tromsø på andreplass etter kveldens kamp. Siden Rosenborg dreit seg ut noe voldsomt i går betyr det at vi da kan snike tåa inn på tredjeplass. På den annen side, klarer vi å tape i kveld blir vi liggende tungt og godt på sjetteplass, kun et par poeng foran Strømsgodset. Vi snakker da samme Strømsgodset som er motstander i neste runde. Når den runden er over er det kun en kamp igjen. Så her er det spenning helt til siste fløyteblås. Til tross for seinhøst og frosne vannrør.

 

Sjappesalget på Haugerud senter

Mandag 31 oktober kl 10-16 (stenger kl 16 pga FFK-kampen på Ullevål)

Tirsdag,onsdag,torsdag fra kl 1200-1800

Fredag 4 november fra kl 1200-1600.

Lørdag 5 november fra 1000-1400

 

R.I.P Henning Berg

Kona til den tidligere Lillestrømtreneren Henning Berg tok i et leserinnlegg i Romerikes Blad farvel med sin mann på lørdag. Dessverre finnes den bare i papirutgave, men en entusiast har transkribert det hele. Heldigvis. Nekrologen leses i sin helhet her, vi nøyer oss med å sitere dette høydepunktet:

De siste par årene har du vært under et enormt press. Dette har du taklet mesterlig. Ingen syting, ingen klaging. Du har holdt fokus hver eneste dag. Tatt viktige, dog mindre populære avgjørelser på veien mot målet. Stått opp for det du har trodd på, forsvart de rundt deg. I ekte Henning-ånd.

 

Molde bøffa gullet

Gratulerer.

 

Vålerenga i dag

Drep dem!

En kommentar til «Dagboka mandag 31. oktober 2011»

Legg igjen en kommentar