Dagboka onsdag 12. oktober 2011

Landskampsesongen er heldigvis over. På tide med onkli fotball. – Norge feide over Kypros Ja, sånn kan det også sies. Vi gratulerer Aftenposten for forsøket på å pusse opp virkeligheten. Vi bryr oss ikke. Tre eks vålerengaspillere på banen og to ekstrenere i TV-studio er langt fra nok til å kalle hendelsen på Ullevaal vålerengarelatert. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. oktober 2011»

Landskampsesongen er heldigvis over. På tide med onkli fotball.

– Norge feide over Kypros
Ja, sånn kan det også sies. Vi gratulerer Aftenposten for forsøket på å pusse opp virkeligheten. Vi bryr oss ikke. Tre eks vålerengaspillere på banen og to ekstrenere i TV-studio er langt fra nok til å kalle hendelsen på Ullevaal vålerengarelatert. Kjedelig sak, spør du oss, men det kjedeligste av alt var at av de tretten tusen tilskuerne var det ingen som satt på de nyskrudde setene på 228. Nå skal stolene ned igjen. Klanen trenger mange arbeidsvillige ved inngang 3 på Ullevaal klokka 1630 i ettermiddag.

Klanen
I tillegg til å minne om stoldugnaden har Klansstyret hatt møte og kommer med denne uttalelsen i dag:

– Et enstemmig klansstyremøte bekreftet i går kveld at vi står ved uttalelsen gitt i forrige uke, der det også fremkommer at talsmennene Christian Kjellsen og Svein Erik «Svenna» Bakke har full tillitt. Klansstyret har ikke mottatt noen henvendelser av negativ art etter at denne uttalelsen ble publisert, og vi anser dermed denne saken for å være avsluttet.

Klanen, ja. Altfor mange av dem som står utenfor betrakter denne gjengen som et enhodet troll og ikke som en diger gruppe enkeltindivider med ytterst forskjellig syn på ditt og datt og ditto forskjellige uttrykksmåter. NRKs Ukeslutt belyste dette forrige lørdag og sendte et innslag fra Bohemen der de fikk med seg uttalelser om hvor viktig det er med hat i fotball, hvordan det får blod til å bruse og hvordan brødhuer av den litt berusede ungdommelige sorten går over streken titt og ofte.

Klanen har en internjustis for å unngå unødvendige og beklagelige episoder. Om for eksempel fem seks brødhuer langt nede i supporterhierarkiet starter å synge la ham dø i mildt sagt upassende situasjoner, blir de umiddelbart knebla av internjustisen ved at røkla starter andre sanger som overdøver dem i løpet av få sekunder.

Vi sier ikke mer, men viser til den ferske VPN-artikkelen om supportere som sier alt:
Tilhørighet, samhold, identitet og supporterkultur

Vålerenga i dag
Stoldugnad på felt 228 klokka 16.30 – kommer det mange nok rekker alle sportsquizen på Bohemen kl 18.03

Legg igjen en kommentar