Dagboka tirsdag 11. oktober 2011

Vålerenga klarer seg alltid i siste liten, men for landslaget er det for seint. Men nå banker tre fire vålerengaspillere på døra, så det kan bli en framtid for Drillos også. Vålerenga 2 Som i fjor ser det ut til at rekruttene sikrer plassen i andre divisjon i tolvte time. Med suveren målforskjell i forhold … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 11. oktober 2011»

Vålerenga klarer seg alltid i siste liten, men for landslaget er det for seint. Men nå banker tre fire vålerengaspillere på døra, så det kan bli en framtid for Drillos også.

Vålerenga 2
Som i fjor ser det ut til at rekruttene sikrer plassen i andre divisjon i tolvte time. Med suveren målforskjell i forhold til de to andre nedrykksrivalene, men med samme poengsum som Fram Larvik og Harstad, går det mot en spennende innspurt. Hasle/Løren borte om to uker bør være en enkel match, Kjelsås i Vallhall lørdag blir verre, men de har jo absolutt ingen ting å spille for. Det har heller ikke motstanderne til Fram og Harstad, så Vålerenga 2 må nok vinne sine to siste kamper for å overleve.

Kampen i Tromsø i går var jevn og tett med tidlig straffe til Tromsø og utlikning ved Chuma Anene før pause. Ti minutter før slutt beiner tromsøspiller William Frantzen ballen i eget mål i forsøk på å klarere et skudd fra Jibril Bojang som krediteres skåringa. Les mer på vif-fotball.no

Landslaget
Endelig enkel motstand for landslaget på Ullevaal. Med seier her ser framtida dessverre lys ut for Drillos og Norge kan rette blikket mot VM i Brasil uten å bry seg med å fornye verken lag eller spillestil.

– Noe helt nytt kommer ikke til å skje, da må jeg nok skuffe mediene. Både når det gjelder uttak og spillestil. Å begynne med 15 trekk i bakre ledd, dessverre, det får du nok ikke se, sier Drillo i følge Aftenposten i dag.

Men i følge Dagbladet i går mener landslagssjefen forøvrig at det er flere U-landslagsspillere som kan komme til å banke på A-landslagsdøra før VM-kvaliken starter.

Det banker, det banker, hve-e-m kan det være?  Synske Dagbladet har resonnert seg fram til at minst tre, mulig fire Vålerengaspillere utfordrer etablerte landslagsspillere som skal ta Norge til VM i 2014:

Stefan Strandberg (21)
Pluss: God offensiv spiller med store pasningsferdigheter. God med ballen, bra i oppbyggingen av angrep.
Utfordring: Må bli bedre 1-mot-1 defensivt.

Mohammed Fellah (22)
Pluss: Har kreativitet, gode egenskaper 1-mot-1. En spennende spiller.
Utfordring: Fortsette utviklingen. Liker å skyte og må derfor bli mer skuddsikker.

Harmeet Singh (20)
Pluss: En spiller med stort potensial. En god pasningsspiller med fin fotballforståelse.
Utfordring: Utviklingsområdet i den defensive jobben. Mer aggressivitet og forflytning defensivt.

Mostafa «Mos» Abdellaoue (23)
Pluss: Hardtarbeidende spiller med god holdning. Spilleklok i forhold til bevegelser. Goalgetter med hurtig avslutningsteknikk.
Utfordring: Videreutvikle seg fysisk – hurtighet, spenst, styrke. Få nok spilletid, kamptrening.

Det eneste spørsmålstegnet er om Mos virkelig er vålerengaspiller når VM-kvaliken starter. I følge itromso.no skriver aftenposten.no i dag at Mos ikke har fått noe kontraktstilbud fra Vålerenga. Hva så? Den siste uka har vi sett nok av eksempler på hvordan journalister hausser opp stemninga, så vi driter i overskriften som antyder at Vålerenga ikke er interessert og fester oss heller ved at Mos uten å ytre noen sterke meninger i den sammenheng sier

– Jeg har bare vært i Vålerenga i to år og vet ikke helt hvordan de gjør ting.

Stoldugnad
Etter at et fåtallig landslagspublikum har sitti fra seg på Ulleval i kveld må stoler vekk for at vi skal få det trivelig fredag. I morgen starter bæringa klokka 16.30. Møt opp ved inngang 3 på Ullevaal mellom Gaza og Hafslund. Om du ikke rekker dette, så kom allikevel! Det er sikkert noe å gjøre 17:30 også.  Dugnadsmat ordnes. Send gjerne en SMS til 980 94 268 for å bekrefte at du kommer. Om det bare stiller 5-10 mann er det dritkjipt, men med over 25 blir det ikke noe stress. Skru deg støl for Vål’enga, med andre ord skru før du får stå, hvor bakvendt det enn måtte være.

Sjappesalg
Stort Sjappesalg på Haugerud Senter fra 29. oktober til 5. november.

Tilbud:
Plukk & mix hettegensre,hettejakker,gensre : 3 stk for 399,- (ca 1000 hettegensere/jakker for salg)
Plukk & mix t-skjorter/piqueskjorter 3 stk for kr 149,- (ca 600 t-skjorter/pique på salg)
Plukk & mix dametopper 3 stk for kr 199,-
Kombivogn (kun igjen 15 stk) kun kr 499,- pr stk (normalpris 2350,-)
… Sykkelhjelm (kun 50 stk) kun kr 149,- (normalpris kr 499,-)
Brødrister (kun 60 stk) kun kr 149,- (normalpris kr 499,-)
Hockeydrakter anno 2010 kun kr 99,- pr stk (normal pris kr 499,-)
Softshell jakke dame/herre kun kr 199,- (normal pris kr 699,-)
Ryggsekk kongen kun kr 25,-
80 cm kongebamse kun kr 75,-
40 cm kongebamse kun kr 50,-

Åpningstider:
Lørdag 29 oktober kl 10-16
Mandag 31 oktober kl 10-16 (stenger kl 16 pga ffk kampen på ullevål)
Tirsdag,onsdag,torsdag fra kl 1200-1800
Fredag 4 november fra kl 1200-1600.
Lørdag 5 november fra 1000-1400

Legg igjen en kommentar