Dagboka onsdag 28 september, 2011

Mens vi venter på Brannkampen kan vi avslutte rapporten fra Vålerenga – Rosenborg. Denne gang om hvor mye det kostet klubben at Klanen stilte med pyrotekniske effekter ved spillerinnmarsjen. Svaret er gledelige «ingenting». For Klanen hadde nemlig søkt godkjennelse. Og fått ja! – Vi søkte om å få lov til å bruke pyroteknikk, og fikk … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28 september, 2011»

Mens vi venter på Brannkampen kan vi avslutte rapporten fra Vålerenga – Rosenborg. Denne gang om hvor mye det kostet klubben at Klanen stilte med pyrotekniske effekter ved spillerinnmarsjen.

Svaret er gledelige «ingenting». For Klanen hadde nemlig søkt godkjennelse. Og fått ja!

– Vi søkte om å få lov til å bruke pyroteknikk, og fikk godkjennelse av brannvesen, politi og klubben. Og da må jeg få si at tillatelsen fra NFF viste at de skjønte sin rolle i denne saken godt, sier Klanens talsmann Christian Kjellsen til vif-fotball.no.

Han fortsetter:

– NFF skjønte vel nå at de hadde en gylden mulighet til å vise at de er på god vei mot en ny og mer fornuftig politikk vedrørende tribunekultur. Jeg er veldig fornøyd med denne holdningen fra forbundet.

Ikke skjønner vi hva som går av NFF, en organisasjon vi trodde vi kunne stole på når det gjaldt å alltid ta feil avgjørelse uansett tid, sted, eller begrunnelse. Grunnen under føttene er tydeligvis ikke lenger så fast. Også klubben får skryt av Klanen.

– Klubben ved sikkerhetssjef Tore Paulsen, administrerende direktør Pål Breen og Anita Alexandersen fra arrangementsavdelingen har vært veldig viktige støttespillere denne gangen også. Uten deres støtte ville det nok vært lettere for NFF og ta den enkleste utveien med å si nei og gjemme seg på kontoret sitt, sier Kjellsen i den forøvrig utmerkete reportasjon på vif.no

Brannkampen

Vålerenga går mot nok en nøkkelkamp i kampanjen «redd sesongen fra den absolutte kjedsomhet, redd Martin fra et begrunnet krav om å måtte gå». Med seier, eller kanskje endog uavgjort, dersom Tromsø og Rosenborg avgir poeng borte mot henholdsvis Aalesund og Lillestrøm, så stiger Vålerengas sjanser på medalje fra «mulig men usannsynlig» til «tja, hvorfor ikke?». Vel, ingen grunn til å glede seg for tidlig, Vålerenga besitter en fantastisk evne til å skyte seg selv i foten i situasjoner der det ser ut som om klubben er i ferd med å klatre ut av håpløshetens hull. Og borte mot Brann kan være tøfft nok det. Dessuten så mangler vi Fredrik Stoor ble utvist mot Rosenborg søndag og dessuten fortsatt står med to gule slik at han fort kan miste en kamp til dersom vi nok en gang møter en lei kortglad dommer. Dem er det mange av i den norske dommerstanden. Forøvrig så melder vif.no at Mohammed Fellah (6 gule), Stefan Strandberg (4 gule) og Bojan Zajic (4 gule) og Veigar Páll Gunnarsson (2 gule) er i faresonen, og må sone hjemme mot Viking med gult kort mot Brann. Men som sagt i går, det at vi overhodet går å prater om muligheten til en topplassering er en enorm forbedring over situasjonen for bare noen få uker siden (les, etter Oddkampen).

Til slutt så ser vi at Tom Harald Hagen fra Kongsvinger dømmer kampen.

Vi kommer sikkert tilbake med mer forhåndsstoff i dagene som kommer…

Vålerenga i dag

…men inntil da får en kose seg med sportsquiz på Bohemen, kl. 18.18 som vanlig. Ses.

En kommentar til «Dagboka onsdag 28 september, 2011»

Legg igjen en kommentar