Dagboka tirsdag 27. september, 2011

Det lysner både her og der. I dag kan vi kose oss med den hyggelige vissheten om at Vålerenga 2 skjebne er noe mindre uviss. Ikke dermed sagt at plassen er berget, men i år som i så mange år forut så virker det som om rekkruttene tar en real høstdugnad for å redde plassen … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 27. september, 2011»

Det lysner både her og der. I dag kan vi kose oss med den hyggelige vissheten om at Vålerenga 2 skjebne er noe mindre uviss.

Ikke dermed sagt at plassen er berget, men i år som i så mange år forut så virker det som om rekkruttene tar en real høstdugnad for å redde plassen i 2. divisjon. I går så klarte de kunstykket å slå Fram Larvik 3-0, med mål av Lars Vincent Andresen, Chuma Anene og innbytter Mohammed Fellah, det siste på overtid. Laget karret seg dermed opp over nedrykkstreken foran nettopp Fram Larvik og Harstad. Vi stjeler litt fra vif-fotballs reportasje:

– Vi gjennomførte en profesjonell og god kamp. Som ventet måtte vi forsvare oss på mange dødballer og andreballer i førsteomgang. Den testen bestod vi, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no. Han fortsetter.

– Kampforløpet viste at laguttaket og den lille formasjonsendringen fungerte. Vi spilte med Nikolai Næss mellom forsvarsfireren og de to på midten, ikke mellom midtbanen og angrepsleddet som vi pleier. Det ga oss bedre kontroll på i overgangsspillet og skapte bedre balanse i laget. Vi endret ikke så mye i måten å spille på, det handler mer om at vi strukturerte oss litt annerledes.

For ordens skyld så tar vi med Vålerengas lag. Gudmund Taksdal Kongshavn – Freddy dos Santos, Aleksander Solli, Andreas Nordvik, Lars Vincent Andersen – Nicolai Næss – Kristofer Hæstad (Mohammed Fellah fra 86), Shola Akinyemi – Chuma Anene, Sidoine Oussou (Shåresh Ahmadi fra 73), Håvard Nielsen.

Med andre ord en fin blanding av u-lag og a-lag.

Nå gjelder det å holde hodet kaldt og samle nok poeng – minst syv, sies det – på de siste fire kampene.

Mandagskamp

På en ellers nyhetsfattig dag legger vi selvsagt merke til at Aalesund – Vålerenga er satt opp til en mandag. Dermed blir det selvsagt mange som ikke tar turen over fjellet. Gratulerer med nok et drap på en etter hvert solid supportertradisjon NFF/TV2. Følg med på forumet i anledning denne avgjørelsen dere flere har meningers mot.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 27. september, 2011»

Legg igjen en kommentar