Dagboka mandag 19. september 2011

Egentlig burde du bare drite i hele dagboka, bare lukke øya og nyte. Vi tok ikke seriegull, vi tok ikke medalje, men vi tok løpefart og pissa på LSK på Åråsen – igjen. Det berger ikke sesongen, men det berger søndagskvelden og en regntung mandag i hovedstaden. Håvard Nielsen Pall, finner Bojan, Bojan finner Ogude, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 19. september 2011»

Egentlig burde du bare drite i hele dagboka, bare lukke øya og nyte. Vi tok ikke seriegull, vi tok ikke medalje, men vi tok løpefart og pissa på LSK på Åråsen – igjen. Det berger ikke sesongen, men det berger søndagskvelden og en regntung mandag i hovedstaden.

Håvard Nielsen
Pall, finner Bojan, Bojan finner Ogude, Ogude finner Håvard og Håvard finner mål. Så jævla enkel kan fotball være. La gå at Kippe slurver mer enn han som sydde sammen leppa hans og at vi derfor har litt flaks med at pasningen fra Ogude når matchvinneren, men på en kveld som i går handler alt  bare om en ting. Enten pisser du, eller så blir du pissa på, i dag er det kåbboya fra togstasjonen som våkner og er gule i luggen.  Tenk deg følelsen unge Håvard Nielsen har i kroppen når han våkner i dag, det er slike øyeblikk som i går som former fotballspillere.

Fra konge til narr, til konge igjen
Hvilke år Martin Andresen må ha hatt i Vålerenga. Fra å bli sammenlignet med Guardiola den ene dagen, slaktes han den neste. Oppturen på Åråsen må ha smakt, den skalpen og barteskjending på Ullevaal neste søndag kl.20.00 vil kunne skape litt ro rundt Martins posisjon. Samtidig reddes ikke  sesongen gjennom prestasjoner i noen enkeltkamper, vi er heldigvis større enn som så, men i dag er du konge Martin. Takk for i går og nyt dagen.

Publikumsrekord og slakt av Alta
Det ble tre poeng og 4-0 over Alta for Vålerengas damelag på lørdag. Ikke mindre enn 800 tilskuere ble vitne til ar vi parkerte Finnmarksstolthet. Målet om 1500 klarte vi ikke, men ny klubbrekord på damesiden er da noe det også. De som var der koste seg også. Vi gratulerer med enda en seier og  befesting av serieledelsen. Det begynner å nærme seg opprykk for disse jentene.

Fort Åråsen
Når alt er tøft og vanskelig så kommer kampen på vårt ”Fort Åråsen” og den sedvanlige seieren like kjærkomment som en onkel på ei trønderbærte. Tre poeng for femte år på rad. Tre poeng for femte år på rad. Tre poeng for femte år på rad. (Dagboka har ikke hengt seg opp, den bare sjekker teorien  om at en god ting ikke kan gjentas for ofte).

Vålerenga i dag
Gjør som Håvard Nielsen, gå rundt med et stort smil i hele dag! Trenger du hjelp med å få smilet på plass kan du enten gå på et apotek og spørre etter lykkepiller, gå på plata og spørre etter Robert, eller kanskje aller best gå på vif-fotball.no og se video fra kampen i går. Bildene av Freddy og Kristofer som virkelig tar av i fugletrampinga etter kampen får garantert frem smilet ditt og forlenger livet med flere år.

Bildene fra gårsdagens kamp finner du ved å følge denne linken

3 kommentarer til «Dagboka mandag 19. september 2011»

Legg igjen en kommentar